Povezane vesti

Vučić: Obaveza da zaštitim Tadića, orden govori kakav sam

Vučić: Obaveza da zaštitim Tadića, orden govori kakav sam

Nova 13.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je njegova obaveza da zaštiti bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, jer Srbija mora da bude zemlja pristojnih ljudi u kojoj sme da se razmišlja drugačije. „Neka svako priča o meni šta… »
"Moja obaveza kao predsednika je da zaštitim svakoga ko drugačije misli" Vučić o pretnjama upućenim Borisu Tadiću

"Moja obaveza kao predsednika je da zaštitim svakoga ko drugačije misli" Vučić o pretnjama upućenim Borisu Tadiću

Srbija danas 13.06.2021
Vučić je istakao da Srbija mora da bude zemlja civilizovanih ljudi u kojoj smrt nekoga ko drugačije misli ne sme da bude nikakav deo političkog ili javnog života. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je njegova dužnost i… »
Vučić: Moja obaveza da zaštitim Tadića, orden Svetog Save govori kakav sam čovek

Vučić: Moja obaveza da zaštitim Tadića, orden Svetog Save govori kakav sam čovek

N1 Info 13.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je njegova obaveza da zaštiti bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, jer Srbija mora da bude zemlja pristojnih ljudi u kojoj sme da se razmišlja drugačije. „Neka svako priča o meni šta hoće… »

Vesti dana »