Повезане вести
Ериксен послао поруку селектору: „Осећате се лошије од мене, ја сам спреман за тренинг“
Хот спорт 13.06.2021
Ериксен се данас осећа доста боље. На мечу између Данске и Финске сва пажња била је усмерена ка најбољем играчу Данске Кристијану Ериксену који се срушио на терену пред крај првог полувремена. Њему је на кратко стало срце и… »
Ериксен послао поруку селектору Данске: "Ви се осећате лошије од мене, спреман сам за тренинг"
Вечерње новости 13.06.2021
Фото: АП Ериксен је био клинички мртав неколико минута, а након оживљавања жељан је повратка на терен. Селектор Данске, Каспер Хјумланд истиче да се Ериксен добро осећа и да је у стабилном стању. – Мислим да се осећате лошије… »
Ериксенова порука селектору: Мислим да се осећате лошије од мене, осећам се спремним за тренинг
Моззарт спорт 13.06.2021
"Кристијан је доброг расположења и играчи осећају велико олакшање после све ове неизвесности", изјавио је селектор данске репрезентације. Јуче је читав свет стао на тренутак. На самом старту Европског првенства десила се… »
Кристијан Ериксен је био клинички мртав: Огласио се лекар фудбалске репрезентације Данске
Вечерње новости 13.06.2021
Фото: Тањуг/АП Пхото У суботу увече цео свет је стао након што се фудбалер Данске срушио на утакмици Европског првенства. Ериксен је доживео срчани удар и само због брзе реакције саиграча, као и медицинског особља, није… »
Огласио се Ериксен: Данац поруком саиграчима отклонио дилеме
Моззарт спорт 13.06.2021
Фудбалски архитекта потврдио да опоравак тече у жељеном смеру. Сцена из завршнице првог полувремена утакмице на Паркен стадиону у Копенхагену и борба за живот Кристијана Ериксена, пробудила је језу људи широм света. Фудбалска… »
Вести дана »

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То није тачно'
BBC News пре 44 минутајош 22 повезане

Одлазак Дејана Миловановића, 'бомбардера' Звезде: „Оно што је он имао у нози, то је било немогуће"
BBC News пре 24 минутајош 29 повезаних

Предлог измена Кривичног законика: Свака блокада саобраћајница – кривично дело, предвиђена затворска казна?
Наиссус инфо пре 2 сатајош 2 повезане