Povezane vesti
Eriksen poslao poruku selektoru: „Osećate se lošije od mene, ja sam spreman za trening“
Hot sport 13.06.2021
Eriksen se danas oseća dosta bolje. Na meču između Danske i Finske sva pažnja bila je usmerena ka najboljem igraču Danske Kristijanu Eriksenu koji se srušio na terenu pred kraj prvog poluvremena. Njemu je na kratko stalo srce i lekari su se na… »
Eriksen poslao poruku selektoru Danske: "Vi se osećate lošije od mene, spreman sam za trening"
Večernje novosti 13.06.2021
Foto: AP Eriksen je bio klinički mrtav nekoliko minuta, a nakon oživljavanja željan je povratka na teren. Selektor Danske, Kasper Hjumland ističe da se Eriksen dobro oseća i da je u stabilnom stanju. – Mislim da se osećate lošije od mene, ja se… »
Eriksenova poruka selektoru: Mislim da se osećate lošije od mene, osećam se spremnim za trening
Mozzart sport 13.06.2021
"Kristijan je dobrog raspoloženja i igrači osećaju veliko olakšanje posle sve ove neizvesnosti", izjavio je selektor danske reprezentacije. Juče je čitav svet stao na trenutak. Na samom startu Evropskog prvenstva desila se nezamisliva stvar. Vezista… »
Kristijan Eriksen je bio klinički mrtav: Oglasio se lekar fudbalske reprezentacije Danske
Večernje novosti 13.06.2021
Foto: Tanjug/AP Photo U subotu uveče ceo svet je stao nakon što se fudbaler Danske srušio na utakmici Evropskog prvenstva. Eriksen je doživeo srčani udar i samo zbog brze reakcije saigrača, kao i medicinskog osoblja, nije preminuo. Dan kasnije… »
Oglasio se Eriksen: Danac porukom saigračima otklonio dileme
Mozzart sport 13.06.2021
Fudbalski arhitekta potvrdio da oporavak teče u željenom smeru. Scena iz završnice prvog poluvremena utakmice na Parken stadionu u Kopenhagenu i borba za život Kristijana Eriksena, probudila je jezu ljudi širom sveta. Fudbalska, ali i šira javnost… »
Vesti dana »
Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda o hapšenju Netanjahua
Novi magazin pre 2 satajoš 68 povezanih
Pešić: Razlika je u klasi, da se ne palimo nešto specijalno
Sportski žurnal pre 31 minutajoš 49 povezanih
Balijagić sproveden na saslušanje u tužilaštvo u Užicu: Evo za šta ga terete
Telegraf pre 1 satjoš 109 povezanih