Повезане вести

Ноле открио шта је радио у свлачионици после 2:0 за Циципаса: Ово му је помогло да преокрене финале (ВИДЕО)

Ноле открио шта је радио у свлачионици после 2:0 за Циципаса: Ово му је помогло да преокрене финале (ВИДЕО)

Вести онлине 13.06.2021
Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић освојио је другу титулу на Ролан Гаросу тако што је направио велики преокрет против Стефаноса Циципаса у пет сетова. У моменту када је губио са 2:0,отишао је у купатило како би направио мали… »
Циципас: Научио сам лекцију

Циципас: Научио сам лекцију

Бета 13.06.2021
Грчки тенисер Стефанос Циципас рекао је да је научио лекцију из данашњег пораза од Новака Дјоковића у финалу Ролан Гароса у Паризу, у коме је имао два сета предности. "Оно што сам данас научио је да, без обзира на све, ако желиш… »
Новак објавио слику из свлачионице: Овако краљеви Париза славе у Француској - шампиони! (фото)

Новак објавио слику из свлачионице: Овако краљеви Париза славе у Француској - шампиони! (фото)

Мондо 13.06.2021
Заслужено! Заслужено! Каква ноћ Новака Ђоковића и његове екипе! Ноле је у Паризу освојио Ролан Гарос победом против Стефаноса Циципаса и на вечној листи дошао на корак до Роџера Федерера и Рафаела Надала. После меча и одслушане… »
Новак: Златни слем? Све је могуће, у доброј сам позицији

Новак: Златни слем? Све је могуће, у доброј сам позицији

Н1 Инфо 13.06.2021
Шампион Ролан Гароса Новак Ђоковић освајање титуле у Паризу сврстава међу три највећа достигнућа у каријери, а већ је најавио да ће напасти трофеј и на Вимблдону. Новак је постао први тенисер који је у Опен ери освојио по… »
Ðоковић: Ово је сан

Ðоковић: Ово је сан

ИндексОнлине 13.06.2021
ПАРИЗ – Најбољи тенисер света Новак Ðоковић изјавио је да освајање титуле на Ролан Гаросу као остварење сна. Ðоковић је титулу освојио после преокрета у финалу против Грка Стефаноса Циципаса 6:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:4. То је… »
Новаче, људино: Ђоковић након финала пришао клинцу и дао му рекет, његова реакција је хит на мрежама! (видео)

Новаче, људино: Ђоковић након финала пришао клинцу и дао му рекет, његова реакција је хит на мрежама! (видео)

Хот спорт 13.06.2021
Српски тенисер изнова показује величину, на терену, али и ван, односно поред њега… Новак Ђоковић је прославио победу у финалу Ролан Гароса и подигао трофеј, захвалио навијачима и организаторима, те похвалио противнике, али ту… »
Дирљиве речи Вајде за Новака: Шампионе, поносан сам на тебе

Дирљиве речи Вајде за Новака: Шампионе, поносан сам на тебе

Нова 13.06.2021
Маријан Вајда, тренер Новака Ђоковића, најбољег тенисера планете поделио је фотографију после велике победе српског играча. Ђооковић је тријумфовао на Ролан Гаросу победом над Стефаносом Циципасом у пет сетова париског финала на… »
Новак открио ко је дечак ком је дао рекет: Док је губио, он му све време причао - "Мали Вајда" је ово заслужио! (видео)

Новак открио ко је дечак ком је дао рекет: Док је губио, он му све време причао - "Мали Вајда" је ово заслужио! (видео)

Мондо 13.06.2021
Најлепша прича Ролан Гароса. Најлепша прича Ролан Гароса. Новак Ђоковић је после магичног преокрета славио у финалу Ролан Гароса и освојио 19. гренд слем у каријери, па се у Паризу орила српска химна "Боже правде". Није био… »
Вајда: Циљ и Вимблдон и УС опен и олимпијско злато!

Вајда: Циљ и Вимблдон и УС опен и олимпијско злато!

Н1 Инфо 13.06.2021
Марјан Вајда, тренер Новака Ђоковића, учествовао је у освајању свих 19 трофеја најбољег тенисера данашњице. Словак је после тријумфа у финалу Ролан Гароса против Циципаса говорио о одлучујућем дуелу у Паризу, али и плановима… »
Новаче, шта си радио у свлачионици на 0:2!? Грк збунио изјавом: Кад се вратио био је много јачи и свежији!

Новаче, шта си радио у свлачионици на 0:2!? Грк збунио изјавом: Кад се вратио био је много јачи и свежији!

Мондо 13.06.2021
Новак Ђоковић је изгубио прва два сета, али онда показао да је шампион... Новак Ђоковић је изгубио прва два сета, али онда показао да је шампион... Стефанос Циципас је водио 2:0 у финалу Ролан Гароса, али то није довољно да се… »
Циципас:"Ђоковић је показао какав је шампион, инспирише ме"

Циципас:"Ђоковић је показао какав је шампион, инспирише ме"

Спортске.нет 13.06.2021
Стефанос Циципас рекао је данас да га инспирише све оно што ради Новак Ђоковић и истакао да ће бити пресрећан ако у каријери уради бар половину од оног што је постигао српски тенисер. "Била је велика борба, дао сам све од себе… »
(Видео) Новак Ђоковић тверкује: Показао да и ово уме! Освојио Ролан Гарос, а урнебесни потез одушевио све - тресе за све паре…

(Видео) Новак Ђоковић тверкује: Показао да и ово уме! Освојио Ролан Гарос, а урнебесни потез одушевио све - тресе за све паре…

Блиц 13.06.2021
Новак Ђоковић је данас освојио Ролан Гарос. До друге гренд слем титуле у Паризу, а чак 19. у фантастичној каријери, стигао је победивши дебитанта у великом финалу, Стефаноса Циципаса, док је Филип Крајиновић на оригиналан начин… »

Вести дана »