Povezane vesti

Sa 10 farmi na KiM uklonjena živina zbog ​ptičjeg gripa

Nova 14.06.2021
Pre nekoliko nedelja potvrđeno je prisustvo ptičjeg gripa H5N8 na Kosovu i Metohiji, a dosad je uništeno oko 10 farmi, rekao je član Agencije za hranu i veterinu (AHV) Ljamir Tači. AHV je izvestila da su testirani uzorci u laboratoriji za hranu i… »

Slučajevi ptičjeg gripa potvrđeni u većini kosovskih opština

B92 14.06.2021
Priština -- Pre nekoliko nedelja potvrđeno je prisustvo ptičjeg gripa H5N8 na Kosovu i Metohiji, a dosad je uništeno oko deset farmi. To je za prištinske medije potvrdio i član Agencije za hranu i veterinu (AHV) Ljamir Tači. AHV je izvestila da su… »

Ptičji grip: Uklonjena živina sa deset farmi na Kosovu i Metohiji: Inspetkori na terenu i dalje pronalaze farme sa…

Blic 14.06.2021
Pre nekoliko nedelja potvrđeno je prisustvo ptičjeg gripa H5N8 na Kosovu i Metohiji, a dosad je uništeno oko deset farmi, rekao je član Agencije za hranu i veterinu (AHV) Ljamir Tači. AHV je izvestila da su testirani uzorci u laboratoriji za hranu i… »

Uklonjena živina sa deset farmi na KiM zbog ptičjeg gripa

RTV 14.06.2021
PRIŠTINA - Pre nekoliko nedelja potvrđeno je prisustvo ptičjeg gripa H5N8 na Kosovu i Metohiji, a dosad je uništeno oko deset farmi, rekao je član Agencije za hranu i veterinu (AHV) Ljamir Tači. AHV je izvestila da su testirani uzorci u laboratoriji… »

Vesti dana »