Повезане вести

Будућност потопила Морнар за дуплу круну!

Будућност потопила Морнар за дуплу круну!

Спортске.нет 14.06.2021
Кошаркаши подгоричке Будућности победили су Морнар у трећем мечу финала плеј-офа 94:70 и тако са 3:0 у серији освојили црногорско првенство. Најефикаснији у Будућности били су Зоран Николић који је остварио дабл-дабл са 19 поена… »
Због овога сви воле николу Јокића: Снимак из свлачионице после искључења то потврђује! (видео)

Због овога сви воле николу Јокића: Снимак из свлачионице после искључења то потврђује! (видео)

Мондо 14.06.2021
Зна да је направио грешку... Зна да је направио грешку... Никола Јокић је проглашен за МВП-а овогодишње сезоне у НБА лиги, али нажалост фантастичну годину неће крунисати шампионским прстеном. Денвер је "почишћен" 4:0 у… »
Искључење и крај Јокићеве сезоне, Финикс у финалу Запада

Искључење и крај Јокићеве сезоне, Финикс у финалу Запада

Бета 14.06.2021
Кошаркаши Финиска победили су прошле ноћи у гостима екипу Денвера са 125:118 и тако се укупним резултатом 4:0 пласирали у финале плеј-офа Западне конференције НБА лиге. Најкориснији играч НБА лиге, центар Нагетса Никола Јокић… »
НБА: Денвер завршио такмичење у плеј-офу, Јокић искључен

НБА: Денвер завршио такмичење у плеј-офу, Јокић искључен

Дневник 14.06.2021
ДЕНВЕР: Кошаркаши Денвера убедљиво су елиминисани у полуфиналу плеј-офа Западне конференције са 4:0, пошто су изгубили и четврту утакмицу серије против Финикс Санса са 125:119, а МВП сезоне Никола Јокић искључен је неколико… »
Јокић о ударању Пејна: Желео сам да направим груб фаул, али не и да га повредим

Јокић о ударању Пејна: Желео сам да направим груб фаул, али не и да га повредим

Моззарт спорт 14.06.2021
Центар Нагетса после меча објаснио спорну ситуацију крајем треће четвртине. Прошле недеље цео свет је хвалио Николу Јокић због ласкаве награде МВП НБА лиге, али је сада на удару критика. Друштвене мреже су се усијале после… »
Јокић изгубио живце, искључен после жестоког ударца, Санси почистили Денвер (видео)

Јокић изгубио живце, искључен после жестоког ударца, Санси почистили Денвер (видео)

Моззарт спорт 14.06.2021
МВП НБА лиге крајем треће четвртине морао да напусти паркет због грубог фаула над Камероном Пејном. Умало већи инциденти у дворани у Колораду. Финикс славио у четвртом мечу са 125:118 и са 4:0 се пласирао у финале Западне… »
Новинари "цедили" Јокића због искључења и захтевали објашњење: Људи, завршило се то... Знам зашто сам то урадио!

Новинари "цедили" Јокића због искључења и захтевали објашњење: Људи, завршило се то... Знам зашто сам то урадио!

Мондо 14.06.2021
Јокићу се није причало после искључења због јаког фаула. Јокићу се није причало после искључења због јаког фаула. Никола Јокић и Денвер завршили су учешће у овогодишњем НБА плеј-офу. И у четвртом мечу серије доживели су… »
Због овога је Јокић искључен! Појавио се нови угао: Хтео да избије лопту, а ривал пао као покошен! (видео)

Због овога је Јокић искључен! Појавио се нови угао: Хтео да избије лопту, а ривал пао као покошен! (видео)

Мондо 14.06.2021
Довољан контакт за искључење? Тешко... Довољан контакт за искључење? Тешко... Никола Јокић је искључен претходне ноћи са меча Денвера и Финикса још у трећој четвртини, а Нагетси без њега једноставно нису могли да парирају… »
Невиђен скандал! Никола Јокић избачен, крај НБА сезоне за МВП-а лиге, ово нико жив није могао ни да сања! /видео/

Невиђен скандал! Никола Јокић избачен, крај НБА сезоне за МВП-а лиге, ово нико жив није могао ни да сања! /видео/

Спортал блиц 14.06.2021
Никола Јокић је замишљао да ће ову НБА сезону окончати на сасвим другачији начин. МВП лиге је избачен са четврте утакмице полуфинала Западне конференције, којом је плеј-оф окончан за Денвер Нагетсе јер су и четврти узастопни пут… »
Бесни Јокић искључен, враћа се у Србију после 0-4 ВИДЕО

Бесни Јокић искључен, враћа се у Србију после 0-4 ВИДЕО

Нова 14.06.2021
Никола Јокић завршио је НБА сезону у плеј-офу на непријатан начин, искључењем у елиминацији Денвера од Финикса. Испоставило се да Денвер нема капацитет да парира Сансима без Џамала Мареја, „исцеђен“ је максимум против… »
Јокић искључен са меча! Судије га истерале после хаоса: Денвер "почишћен" у плеј-офу, МВП хтео да се обрачуна! (видео)

Јокић искључен са меча! Судије га истерале после хаоса: Денвер "почишћен" у плеј-офу, МВП хтео да се обрачуна! (видео)

Мондо 14.06.2021
Каква драма у НБА лиги и какав начин да се заврши плеј-оф серија за Николу Јокића. Каква драма у НБА лиги и какав начин да се заврши плеј-оф серија за Николу Јокића. Никола Јокић искључен је прошле ноћи у четвртој утакмици… »

Вести дана »