Povezane vesti
„Izvinjavam se ako sam ga udario, nije to bila namera“
N1 Info 14.06.2021
Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić kaže da nije očekivao da ga isključe zbog faula na Pejnu u četvrtoj utakmici serije sa Finiks Sansima. Pri rezultatu 83:75 na nešto manje od četiri minuta do kraja trećeg perioda, Jokić je faulirao Kamerona… »
Pol predvodio finiks do finala konferencije: Jokić isključen! (video)
Hot sport 14.06.2021
Neverovatna partija nekadašnjeg igrača Klipersa! Denver je pred svojim navijačima ugostio ekipu Finiksa u okviru 4. utakmice druge runde plej-ofa. Gostujuća ekipa je ponovo slavila i tako došla do četvrtog trijumfa u seriji. Utakmica u Koloradu je… »
Jokić isključen, Nagetsi počišćeni!
N1 Info 14.06.2021
Košarkaši Denver Nagetsa ispali su od Finiks Sansa sa 4-0 u pobedama u drugoj rundi plej-ofa zapada. U poslednjoj utakmici, Sansi su u Koloradu slavili sa 125:118, a Nikola Jokić isključen je zbog grubog faula. Pri rezultatu 83:75 na nešto manje od… »
Jokićeva braća htela da ulete na teren! Nikola posle haosa i reakcije Strahinje i Nemanje: Normalno, tako i treba!
Sportal blic 14.06.2021
Nikola Jokić je otvorio dušu nakon šokantnog kraja NBA sezone za njega i Denver Nagetse. MVP lige je, podsetimo, izbačen sa četvrte utakmice polufinala Zapadne konferencije, kojom je plej-of okončan za njegovu ekipu jer je Feniks došao do… »
Jokić se izvinjava, Meloun ga brani: S njim bih i u rat išao
Nova 14.06.2021
Nikola Jokić izvinio se zbog faula za isključenje protiv Finiksa, iako trener Denvera Majkl Meloun smatra da nema potrebe za time. „Hteo sam da promenim ritam meča, da nam donesem malo energije, možda da malo promenim način na koji sviraju, pa sam… »
Oglasio se Jokić posle skandaloznog isključenja: Da li sam ga udario ili nisam? (video)
Večernje novosti 14.06.2021
Foto: AP Photo/David Zalubowski Jokić je rekao da mu uopšte nije bila namera da udari protivnika, već da je agresivnije krenuo na loptu. - Želeo sam da promenim ritam igre. Hteo sam da dam energije timu, možda malo i da promenim način suđenja. Zato… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 5 satijoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 6 satijoš 2 povezane