Povezane vesti
Nadrilekarka imala saučesnike, isplivali šok detalji! Vlasnica lokala negirala saradnju, jedna stvar je ipak odala!
Mondo 14.06.2021
Nadrilekarka je pružala kozmetičke usluge u kojima je unakazila više ljudi. Nadrilekarka je pružala kozmetičke usluge u kojima je unakazila više ljudi. Olgica Markanović uhapšena je zbog postojanja sumnje da je vršila estetske zahvate za koje nije bila… »
"Bila je moj klijent, pa polaznik.: Znam šta sam je obučila" Jasmina na saslušanju poricala da je radila sa "barbi doktorkom"…
Blic 13.06.2021
Jasmina Tasić, vlasnica poslovnog prostora u kom je u Beogradu radila "barbi doktorka" Olgica Markanović vršila estetske zahvate za koje, kako se sumnja, nije bila kvalifikovana i kojima je unakazila više ljudi, negirala je na saslušanju u Tužilaštvu… »
Vesti dana »
"Recite Danskoj..." Udarna poruka Trampa NATO-u samo nekoliko sati pred sastanak o Grenlandu!
Večernje novosti pre 57 minutajoš 29 povezanih
I Velika Britanija povlači vojno osoblje iz američke baze u Kataru: Napad SAD na Iran sve bliži?
Telegraf pre 52 minutajoš 34 povezane
Brnabić: Predstavnici Evropskog parlamenta nenajavljenom posetom pokazali nepoštovanje prema Srbiji
Telegraf pre 5 satijoš 22 povezane
Ajnhornov biznis u Srbiji: Insight partners zaradio 1,4 miliona evra u 2024.
Danas pre 4 satijoš 4 povezane
Mediji: Završen sastanak na visokom nivou o Grenlandu, trajao 50 minuta
RTV pre 32 minutajoš 29 povezanih