Povezane vesti

Stefan Jović pričao o mogućem povratku u zvezdu: Veoma sam blizak sa Dejanom Radonjićem, čujemo se često!

Stefan Jović pričao o mogućem povratku u zvezdu: Veoma sam blizak sa Dejanom Radonjićem, čujemo se često!

Hot sport 14.06.2021
Bilo bi to sjajno pojačanje. Završena je još jedna košarkaška sezona, a ako pitate nekoga iz Zvezde, reći će vam da je ona bila vrlo uspešna. Osvojena su 3 trofeja, dok se sada polako priča o sastavu za narednu godinu. Jedan od onih koga… »
Jović govorio o povratku u zvezdu: Nikad se ne zna, sa Dejanom Radonjićem sam veoma blizak

Jović govorio o povratku u zvezdu: Nikad se ne zna, sa Dejanom Radonjićem sam veoma blizak

Večernje novosti 14.06.2021
FOTO: N. Paraušić Goruća pozicija je plejmejker i Dejan Radonjić će sigurno želeti da ojača to mesto u timu. Navijači bi sigurno ponovo voleli u timu da vide Stefana Jovića. Rođeni Nišlija je govorio o tome kakve su šanse da ponovo obuče… »
Oglasio se Stefan Jović o povratku u Zvezdu

Oglasio se Stefan Jović o povratku u Zvezdu

Vesti online 14.06.2021
Košarkaši Crvene zvezde novom titulom šampiona Srbije stavili su tačku na još jednu uspešnu sezonu, a navijači već sanjaju o novoj, kao i o pojačanjima među kojima priželjkuju i Stefana Jovića. Jović je bio član ruskog Himkija ali je od… »
Stefan Jović o Zvezdi: Nikad se ne zna...

Stefan Jović o Zvezdi: Nikad se ne zna...

Sportski žurnal 14.06.2021
- Nisam se oglašavao oko te teme. Naravno, sa Dejanom Radonjićem sam veoma blizak, čujemo se. Česitao sam mu i titulu ABA lige - rekao je Stefan Jović. Baš kao i svakog leta – navijači Crvene zvezde „prizivaju“ njegov povratak na Mali… »

Vesti dana »