Povezane vesti

Vulin o hapšenju inspektora Stolića: "Najteži trenutak"

B92 14.06.2021
Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin danas je govorio o borbi protiv organizovanog kriminala. "Sve što se tiče hapšenja Stolića, to je predmet dalje istrage. Mi sada proveravamo kakve su se poruke razmenjivale. Bilo je i težih i… »

Stolić javljao Zviceru šta se događa i nakon hapšenja Belivuka? Isplivali novi detalji u vezi sa uhapšenim inspektorom…

Blic 14.06.2021
Inspektor SBPOK Božidar Stolić javljao je informacije vođi kavačkog klana Radoju Zviceru i nakon hapšenja Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja, i njegove kriminalne grupe, pokazuju novi rezultati istrage. - Sve što se tiče hapšenja… »

"Ovo je najteži trenutak!" Ministar Vulin o hapšenju inspektora Stolića - Ne mogu da garantujem da je on jedina krtica

Večernje novosti 14.06.2021
Foto: Tanjug - Sve što se tiče hapšenja Stolića, to je predmet dalje istrage. Mi sada proveravamo kakve su se poruke razmenjivale. Bilo je i težih i opasnijih trenutaka u borbi s ovom bandom koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, ali… »

Ko su veljine i zvicerove krtice u policiji? Četvorica su već pala, neki su radili na istrazi Belivukove grupe, a sumnja se…

Blic 14.06.2021
Čak četiri pripadnika srpske policije, od toga dva visokorangirana pripadnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapšena su od februara do danas zbog saradnje sa klanom Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja. Istraga protiv klana… »

"Novosti" saznaju: Belivukova ekipa ubila i Gorana Mihajlovića, sudbina nestalog mladića (22) iz Resnika na pragu razrešenja

Večernje novosti 13.06.2021
Foto: Privatna arhiva Da je reč o ubistvu, iza kog stoji kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, pokazuju svi prikupljeni materijalni tragovi i dokazi. Mihajlovića je, po svemu sudeći, u klopku uvukao Filip G. iz Berana, a koji je kasnije… »

Vesti dana »