Povezane vesti
Tadić: Vučić i Šešelj su pravi inspiratori grafita
Politika 14.06.2021
Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić tvrdi da su inspiratori grafita kojima mu se preti smrću predsednik Srbije Aleksandar Vučić i lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, preneo je Tanjug. Tadić je izneo tvrdnju de je Vučić „pravi… »
Tadić: Inspiratori grafita protiv mene su Vučić i Šešelj
Nova 14.06.2021
Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i vođa Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj inspiratori grafita u kojim se Tadiću preti smrću. “Ko je pravi inspirator grafita? Pa naravno Vučić. Pravi… »
Tadić: Inspiratori grafita protiv mene su Vučić i Šešelj
N1 Info 14.06.2021
Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i vođa Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj inspiratori grafita u kojim se Tadiću preti smrću. “Ko je pravi inspirator grafita? Pa naravno Vučić. Pravi… »
Vesti dana »

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 38 minutajoš 2 povezane

"Idemo na pobedu ovaj put" Imao žestok okršaj sa voditeljem Pinka u emisiji, a sada šokirao oglašavanjem i najavio ulazak u Elitu (foto)
Alo pre 2 satajoš 4 povezane

"Borite se ili umrite": Ilon Mask uputio poruku desničarima u Londonu (video)
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana

Aleksandra Babejić preti snimkom Mini Vrbaški, pomenula je i Kristinu: "Kristijan mi je skrenuo pažnju..."
Telegraf pre 27 minutajoš 3 povezane