Povezane vesti

Vrhovni kasacioni sud ukinuo pravosnažnu presudu Darku Šariću

Politika 15.06.2021
Vrhovni kasacioni sud ukinuo je pravosnažnu presudu Darku Šariću i ostalim osuđenima za šverc kokaina i vratio predmet Apelacionom sudu u Beogradu na ponovno odlučivanje. Ovom odlukom VKS je usvojio vanredni pravni lek – zahtev za zaštitu… »

Pripadniku JSO 15 godina zatvora za ubistvo Dalibora Mateovića

Politika 15.06.2021
Željko Simeunović osuđen za zločin izvršen u Beogradu početkom februara 2004. godine. Željko Simeunović (47), nekadašnji pripadnik Jedinice za specijalne operacije (JSO), osuđen je juče na 15 godina zatvora, pošto ga je Viši sud u Beogradu… »

Vrhovni kasacioni sud ukinuo presudu Darku Šariću

Radio 021 15.06.2021
Vrhovni kasacioni sud ukinuo je pravosnažnu presudu Darku Šariću. Šarićevi advokati podneli su u decembru prošle godine Vrhovnom kasacionom sudu zahtev za zaštitu zakonitosti, kojim se tražilo poništavanje presude i novo odlučivanje u postupku… »

Ukinuta presuda Darku Šariću

Nedeljnik 15.06.2021
Printscreen/YouTube/Al Jazeera Balkans Vrhovni kasacioni sud ukinuo je pravnosnažnu presudu Darku Šariću, prenosi B92. Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je 9. novembra prošle godine presudu kojom je Darko Šarić u Specijalnom sudu osuđen… »

Ukinuta presuda Darku Šariću za šverc kokaina

Slobodna Evropa 15.06.2021
Vrhovni kasacioni sud Srbije ukinuo je pravosnažnu presudu kojom su Darko Šarić i njegova grupa osuđeni za šverc skoro šest tona kokaina. Sud je, kako stoji u odluci, vratio Apelacionom sudu u Beogradu da ponovo odlučuje o predmetu u kojem je… »

Dnevnik u 19 (15.6.2021)

N1 Info 15.06.2021
Vrhovni kasacioni sud ukinuo pravosnažnu presudu Darku Šariću, osuđenom na 15 godina zbog šverca narkotika. Slučaj vraćen Apelacionom sudu. Prvi susret Vučića i Kurtija. Obe strane kažu - u dijalogu nije bilo pomaka u stavovima. Pola godine od… »

SSP: Ukidanje Šarićeve presude dokaz mafijaške države

Nova 15.06.2021
Današnja odluka Vrhovnog kasacionog suda (VKS) da ukine pravosnažnu presudu Darku Šariću dokaz je da živimo u mafijaškoj državi, u kojoj je vlast povezana sa kriminalcima, koji osim od političara zaštitu dobijaju i od podobnih predsednika sudova… »

Novinarka KRIK-a: Skandalozno ukidanje presude Šariću zbog formalnog propusta

N1 Info 15.06.2021
Novinarka KRIK-a Milica Vojinović ocenila je u Dnevniku TV N1 da je odluka Vrhovnog kasacionog suda da ukine presudu Darku Šariću i njegovoj grupi za šverc skoro šest tona kokaina, skandalozna i da je doneta zbog formalnog propusta, a ne zato što je… »

Ukinuta presuda Darku Šariću

B92 15.06.2021
Vrhovni kasacioni sud ukinuo je pravosnažnu presudu Darku Šariću za šverc kokaina i vratio predmet Apelacionom sudu u Beogradu na ponovno odlučivanje. Ovom odlukom VKS je usvojio vanredni pravni lek - zahtev za zaštitu zakonitosti, koji su branioci… »

Ukinuta pravosnažna presuda Darku Šariću: Isto važi i za njegove saradnike - ovo je objašnjenje suda!

Mondo 15.06.2021
Šarić se nalazi u pritvoru od 18. marta 2014. godine, jer mu se sudilo za trgovinu narkoticima. Šarić se nalazi u pritvoru od 18. marta 2014. godine, jer mu se sudilo za trgovinu narkoticima. Vrhovni kasacioni sud ukinuo je pravosnažnu presudu Darku… »

SSP: Ukidanje presude Šariću dokaz da živimo u mafijaškoj državi

N1 Info 15.06.2021
Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je da je ukidanje pravosnažne presude izrečene Darku Šariću za šverc kokaina, dokaz da "živimo u mafijaškoj državi, u kojoj je vlast povezana sa kriminalcima koji osim od političara zaštitu dobijaju i od… »

Vrhovni kasacioni sud ukinuo presudu Darku Šariću za šverc narkotika

N1 Info 15.06.2021
Vrhovni kasacioni sud Srbije ukinuo je pravosnažnu presudu Darku Šariću i njegovoj grupi za šverc skoro šest tona kokaina i vratio Apelacionom sudu da ponovo odluči o osuđujućoj prvostepenoj presudi Specijalnog suda, objavljeno je na sajtu suda… »

SSP: Ukidanje presude Šariću dokaz da živimo u mafijaškoj državi

Novi magazin 15.06.2021
Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je danas da je ukidanje pravosnažne presude izrečene Darku Šariću za šverc kokaina, dokaz da "živimo u mafijaškoj državi, u kojoj je vlast povezana sa kriminalcima koji osim od političara zaštitu dobijaju i… »

Vrhovni kasacioni sud ukinuo pravosnažnu presudu Darku Šariću za šverc kokaina

RTS 15.06.2021
Vrhovni kasacioni sud ukinuo je pravosnažnu presudu Darku Šariću i ostalim osuđenima za šverc kokaina i vratio predmet Apelacionom sudu u Beogradu na ponovno odlučivanje. Ovom odlukom VKS je usvojio vanredni pravni lek - zahtev za zaštitu… »

Vrhovni kasacioni sud ukinuo presudu Darku Šariću

Nova 15.06.2021
Vrhovni kasacioni sud ukinuo je pravosnažnu presudu Darku Šariću i ostalim osuđenima za šverc kokaina i vratio predmet Apelacionom sudu u Beogradu na ponovno odlučivanje. Kako navodi NIN, Vrhovni kasacioni sud Srbije ukinuo je pravosnažnu presudu… »

Vrhovni kasacioni sud ukinuo presudu Darku Šariću

Sputnik 15.06.2021
Vrhovni kasacioni sud (VKS) ukinuo je pravosnažnu presudu Darku Šariću i ostalim osuđenima za šverc kokaina i vratio predmet Apelacionom sudu u Beogradu na ponovno odlučivanje. Ovom odlukom VKS je usvojio vanredni pravni lek - zahtev za zaštitu… »

VKS ukinuo pravosnažnu presudu Darku Šariću za kokain

Dnevnik 15.06.2021
BEOGRAD:Vrhovni kasacioni sud ukinuo je pravosnažnu presudu Darku Šariću i ostalim osuđenima za šverc kokaina i vratio predmet Apelacionom sudu u Beogradu na ponovno odlučivanje. Ovom odlukom VKS je usvojio vanredni pravni lek - zahtev za zaštitu… »

Ukinuta prvostepena presuda Darku Šariću: Predmet vraćen Apelacionom sudu

Pravda 15.06.2021
Vrhovni kasacioni sud ukinuo je pravosnažnu presudu Darku Šariću i ostalim osuđenima za šverc kokaina i vratio predmet Apelacionom sudu u Beogradu na ponovno odlučivanje. Ovom odlukom VKS je usvojio vanredni pravni lek - zahtev za zaštitu… »

Ukinuta pravosnažna presuda Darku Šariću od 15 godina za šverc droge

Luftika 15.06.2021
Vrhovni kasacioni sud ukinuo je pravnosnažnu presudu Darku Šariću i ostalim osuđenima za šverc kokaina i vratio predmet Apelacionom sudu u Beogradu na ponovno odlučivanje. Ovom odlukom VKS je usvojio vanredni pravni lek – zahtev za zaštitu… »

Ko je Darko Šarić, srpski "narko bos": Terete ga za krijumčarenje kokaina i pranje miliona, prvi put osuđen s 18 godina!

Mondo 15.06.2021
Ukinuta presuda Darku Šariću, a evo za šta ga Tužilaštvo tereti. Ukinuta presuda Darku Šariću, a evo za šta ga Tužilaštvo tereti. Darko Šarić je u drugom postupku zbog organizovanja grupe za krijumčarenje kokaina, u decembru 2018. godine… »

Srbija: Ukinuta presuda Darku Šariću za krijumčarenje kokaina

Al Jazeera 15.06.2021
Apelacioni sud je prošle godine potvrdio kaznu od 15 godina zatvora, koju je prethodno prvostepenom presudom izrekao Specijalni sud. Vrhovni kasacioni sud (VKS) ukinuo je pravosnažnu presudu Darku Šariću i ostalim osuđenima za šverc kokaina i vratio… »

Vrhovni kasacioni sud ukinuo presudu Šariću

RTV 15.06.2021
BEOGRAD - Vrhovni kasacioni sud ukinuo je pravosnažnu presudu Darku Šariću i ostalim osuđenima za šverc kokaina i vratio predmet Apelacionom sudu u Beogradu na ponovno odlučivanje. Ovom odlukom VKS je usvojio vanredni pravni lek - zahtev za zaštitu… »

Ukinuta presuda Darku Šariću

Blic 15.06.2021
Vrhovni kasacioni sud ukinuo je pravnosnažnu presudu Darku Šariću. Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je 9. novembra prošle godine presudu kojom je Darko Šarić u Specijalnom sudu osuđen na 15 godina zatvora zbog trgovine narkoticima, prenosi "… »

Ukinuta presuda Darku Šariću: Vraćeno na odlučivanje Apelacionom sudu

Vesti online 15.06.2021
Vrhovni kasacioni sud ukinuo je pravosnažnu presudu Darku Šariću za šverc kokaina i vratio predmet Apelacionom sudu u Beogradu na ponovno odlučivanje. Ovom odlukom VKS je usvojio vanredni pravni lek – zahtev za zaštitu zakonitosti, koji su… »

Evo zašto je ukinuta pravosnažna presuda Šariću: Vrhovni kasacioni sud objasnio odluku

Večernje novosti 15.06.2021
Foto P. Milošević Ovom odlukom VKS je usvojio vanredni pravni lek - zahtev za zaštitu zakonitosti, koji su branioci Darka Šarića podneli u decembru prošle godine, tražeći ukidanje pravosnažne presude, saznaje Tanjug. Drugostepena presuda je… »

Simeunoviću 15 godina zatvora za ubistvo Mateovića

Dnevnik 15.06.2021
BEOGRAD: Viši sud u Beogradu ponovo je osudio na 15 godina zatvora nekadašnjeg pripadnika Jedinice za specijalne operacije (JSO) Željka Simeunovića (53) zbog ubistva Dalibora Mateovića 2004. godine, starijeg brata Zvonka Mateovića - nekadašnjeg… »

Bivši pripadnik JSO dobio 15 godina zatvora za ubistvo

Nova 15.06.2021
Željko Simeunović (52), nekadašnji pripadnik Jedinice za specijalne operacije, osuđen je juče u Višem sudu u Beogradu na 15 godina zatvora zbog ubistva Dalibora Mateovića, brata Zvonka Mateovića, nekadašnjeg telohranitelja Željka Ražnatovića… »

Simeunoviću 15 godina zatvora za ubistvo Mateovića

RTV 15.06.2021
BEOGRAD - Viši sud u Beogradu ponovo je osudio na 15 godina zatvora nekadašnjeg pripadnika Jedinice za specijalne operacije (JSO) Željka Simeunovića (53) zbog ubistva Dalibora Mateovića 2004. godine, starijeg brata Zvonka Mateovića - nekadašnjeg… »

Simeunoviću 15 godina robije: Bivši pripadnik jso osuđen za ubistvo Dalibora Mateovića

Večernje novosti 14.06.2021
Foto: N. Fifić Simeunović je 6. februara 2004., u bašti kafe-kluba u Beogradu, ubio Mateovića i ranio Slavišu Tomića. On je došao na terasu kafića, prišao stolu za kojim je sedeo Mateović i u njega ispalio više hitaca.… »

Vesti dana »