Povezane vesti
Međunarodna komisija se oglasila Završeno istraživanje o Srebrenici, evo šta se dogodilo!
Alo 15.06.2021
Izveštaj Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji od izuzetnog je značaja za rasvetljavanje istine o građanskom ratu u BiH. U izveštaju se tvrdi da broj bošnjačkih žrtava u Srebrenici u periodu između… »
Gideon Grajf: Niko ne treba da mi objašnjava šta je genocid, dokazali smo da ga u Srebrenici nije bilo
RTS 15.06.2021
Prošlog petka, Vladi Republike Srpske u Banjaluci predstavljen je Izveštaj Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji u periodu 1992–1995. godine. Predsednik komisije, izraelski istoričar Gideon Grajf, o… »
“Dokazali smo da genocida u Srebrenici nije bilo”
Vesti online 15.06.2021
Prošlog petka, Vladi Republike Srpske u Banjaluci predstavljen je Izveštaj Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji u periodu 1992–1995. godine. Predsednik komisije, izraelski istoričar Gideon Grajf, o… »
Genocida u Srebrenici nije bilo! Izraelac rekao istinu celom svetu - "ako neko koristi taj termin, treba ga izbrisati iz…
Srbija danas 15.06.2021
Gideon Grajf govorio je o Izveštaj Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji. Prošlog petka, Vladi Republike Srpske u Banjaluci predstavljen je Izveštaj Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje… »
Vesti dana »

Tramp najavio carine između 15 i 20 odsto za zemlje koje ne postignu sporazum sa SAD
Euronews pre 34 minutajoš 34 povezane

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 2 satajoš 26 povezanih

Osveženje stiže u utorak Evo koliko će trajati i kada se očekuje stabilizacija treba li da strtepimo od vremenskih nepogoda?
Dnevnik pre 39 minutajoš 55 povezanih

Oglasio se heroj iz aviona: "Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd"
Telegraf pre 54 minutajoš 26 povezanih