Повезане вести

ФМП се појачава, довео Американца из Чачка

ФМП се појачава, довео Американца из Чачка

Нова 15.06.2021
Досадашњи кошаркаш Борца из Чачка Брајс Џонс је нови играч ФМП-а, саопштио је клуб из Железника. Американац има 26 година, игра на позицији плејмејкера и други је играч Борца који је прешао у ФМП након завршетка сезоне, пошто… »
ФМП се појачава: Џонс из Борца прешао у Железник

ФМП се појачава: Џонс из Борца прешао у Железник

Вечерње новости 15.06.2021
ФОТО: Аба Лига Американац има 26 година, игра на позицији плејмејкера и други је играч Борца који је прешао у ФМП након завршетка сезоне, пошто је претходно у Железник стигао и Ненад Неранџић. Џонс је играо за Борац током… »
Мега већ довела прво појачање: Пре 2 дана изгубили финале од Звезде, сад стигао играч са АБА искуством

Мега већ довела прво појачање: Пре 2 дана изгубили финале од Звезде, сад стигао играч са АБА искуством

Мондо 15.06.2021
Нема времена за одмор! Нема времена за одмор! Тек што су завршили сезону, а већ су почели да се припремају за наредну. Никола Кочовић прво је појачање Меге за наредну сезону! Мега је пре само два дана завршила финалну серију… »
Никола Кочовић нови кошаркаш Меге

Никола Кочовић нови кошаркаш Меге

Спортски журнал 15.06.2021
Досадашњи бек Борца из Чачка Никола Кочовић нови је кошаркаш Меге, саопштио је београдски клуб. "Веома ми је драго што сам добио прилику да играм у Меги која је сјајно окружење, посебно за младе играче. На мени је да дам све од… »
Мега се појачала у Чачку: Никола Кочовић прва аквизиција вицешампиона

Мега се појачала у Чачку: Никола Кочовић прва аквизиција вицешампиона

Моззарт спорт 15.06.2021
Стигла је и званична потврда. Као што је Моззарт Спорт најавио, Никола Кочовић је нови члан Меге. Све је и званично обелодањено, 25-годишњи кошаркаш у редове вицешампиона Србије стиже из Борца, за који је наступао у минуле три… »

Вести дана »