Povezane vesti

FMP se pojačava, doveo Amerikanca iz Čačka

FMP se pojačava, doveo Amerikanca iz Čačka

Nova 15.06.2021
Dosadašnji košarkaš Borca iz Čačka Brajs Džons je novi igrač FMP-a, saopštio je klub iz Železnika. Amerikanac ima 26 godina, igra na poziciji plejmejkera i drugi je igrač Borca koji je prešao u FMP nakon završetka sezone, pošto je prethodno u… »
FMP se pojačava: DŽons iz Borca prešao u Železnik

FMP se pojačava: DŽons iz Borca prešao u Železnik

Večernje novosti 15.06.2021
FOTO: Aba Liga Amerikanac ima 26 godina, igra na poziciji plejmejkera i drugi je igrač Borca koji je prešao u FMP nakon završetka sezone, pošto je prethodno u Železnik stigao i Nenad Nerandžić. DŽons je igrao za Borac tokom prethodne dve godine, a… »
Mega već dovela prvo pojačanje: Pre 2 dana izgubili finale od Zvezde, sad stigao igrač sa ABA iskustvom

Mega već dovela prvo pojačanje: Pre 2 dana izgubili finale od Zvezde, sad stigao igrač sa ABA iskustvom

Mondo 15.06.2021
Nema vremena za odmor! Nema vremena za odmor! Tek što su završili sezonu, a već su počeli da se pripremaju za narednu. Nikola Kočović prvo je pojačanje Mege za narednu sezonu! Mega je pre samo dva dana završila finalnu seriju Superlige Srbije, u… »
Nikola Kočović novi košarkaš Mege

Nikola Kočović novi košarkaš Mege

Sportski žurnal 15.06.2021
Dosadašnji bek Borca iz Čačka Nikola Kočović novi je košarkaš Mege, saopštio je beogradski klub. "Veoma mi je drago što sam dobio priliku da igram u Megi koja je sjajno okruženje, posebno za mlade igrače. Na meni je da dam sve od sebe… »
Mega se pojačala u Čačku: Nikola Kočović prva akvizicija vicešampiona

Mega se pojačala u Čačku: Nikola Kočović prva akvizicija vicešampiona

Mozzart sport 15.06.2021
Stigla je i zvanična potvrda. Kao što je Mozzart Sport najavio, Nikola Kočović je novi član Mege. Sve je i zvanično obelodanjeno, 25-godišnji košarkaš u redove vicešampiona Srbije stiže iz Borca, za koji je nastupao u minule tri sezone. Samo… »

Vesti dana »