Povezane vesti
Vasa Micić: Zapitao sam se o čemu se radi kad sam čuvao Luku i onda sam naučio da igram lagano
Mozzart sport 15.06.2021
"Ako ne bude nešto što mi se sviđa, ne zatvaram mogućnost da ostanem u Evropi" Vasilije Micić je najkorisniji igrača Evrolige, MVP Fajnal fora Evrolige, klupski šampion Evrope, a tačku na gotovo perfektnu sezonu stavio je osvajanjem pehara namenjenog… »
Vasa Micić video luku dončića, probao i shvatio - moguće je! Kako je Vasilije postao MVP Evrolige i spreman za NBA ligu
Mondo 15.06.2021
"Čuvao sam ga i bio najspremniji ikad, a on me nije ni osećao. Tada sam se zapitao..." "Čuvao sam ga i bio najspremniji ikad, a on me nije ni osećao. Tada sam se zapitao..." Da li je vreme da Vasilije Micić (27) ode u NBA ligu? Svakako da jeste. Da li će… »
Vesti dana »

Niški scenario u Beogradu: I studenti i naprednjaci zakazali skupove za Vidovdan
Vreme pre 1 satjoš 17 povezanih

Ne smanjuje se intenzitet rata Izraela i Irana, pozivi na diplomatiju dok rakete padaju na obe strane (blog)
Novi magazin pre 21 minutajoš 29 povezanih

Nastavljena sednica Skupštine Srbije: Poslanici završili raspravu o amandmanima na medijske zakone
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih

Osmi dan blokade u Nemanjinoj: Protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu nastavljen ispred Vlade Srbije
Euronews pre 8 satijoš 12 povezanih

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 2 satajoš 15 povezanih