Povezane vesti
Vasa Micić: Zapitao sam se o čemu se radi kad sam čuvao Luku i onda sam naučio da igram lagano
Mozzart sport 15.06.2021
"Ako ne bude nešto što mi se sviđa, ne zatvaram mogućnost da ostanem u Evropi" Vasilije Micić je najkorisniji igrača Evrolige, MVP Fajnal fora Evrolige, klupski šampion Evrope, a tačku na gotovo perfektnu sezonu stavio je osvajanjem pehara namenjenog… »
Vasa Micić video luku dončića, probao i shvatio - moguće je! Kako je Vasilije postao MVP Evrolige i spreman za NBA ligu
Mondo 15.06.2021
"Čuvao sam ga i bio najspremniji ikad, a on me nije ni osećao. Tada sam se zapitao..." "Čuvao sam ga i bio najspremniji ikad, a on me nije ni osećao. Tada sam se zapitao..." Da li je vreme da Vasilije Micić (27) ode u NBA ligu? Svakako da jeste. Da li će… »
Vesti dana »
Samit EU - Zapadni Balkan u Tivtu: Srbiju predstavlja Vučić, na zajedničkom sastanku razgovarao sa Fon der Lajen, Koštom, Makronom i Mercom (foto, video)
Blic pre 27 minutajoš 25 povezanih
Putin na Ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu! Odgovarao je na pitanja stranih novinara: "Glasine o mojoj smrti su uveliko preuveličane" (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane
Srbija se crveni zbog njih, a ne 1:5 u Meksiku: Ko je odjavio Paunovića i da li ih treba kazniti?
Mondo pre 57 minutajoš 25 povezanih