Povezane vesti
Vasa Micić: Zapitao sam se o čemu se radi kad sam čuvao Luku i onda sam naučio da igram lagano
Mozzart sport 15.06.2021
"Ako ne bude nešto što mi se sviđa, ne zatvaram mogućnost da ostanem u Evropi" Vasilije Micić je najkorisniji igrača Evrolige, MVP Fajnal fora Evrolige, klupski šampion Evrope, a tačku na gotovo perfektnu sezonu stavio je osvajanjem pehara namenjenog… »
Vasa Micić video luku dončića, probao i shvatio - moguće je! Kako je Vasilije postao MVP Evrolige i spreman za NBA ligu
Mondo 15.06.2021
"Čuvao sam ga i bio najspremniji ikad, a on me nije ni osećao. Tada sam se zapitao..." "Čuvao sam ga i bio najspremniji ikad, a on me nije ni osećao. Tada sam se zapitao..." Da li je vreme da Vasilije Micić (27) ode u NBA ligu? Svakako da jeste. Da li će… »
Vesti dana »

Marko Čubrilo najavljuje naglo zahlađenje Prvi sneg ove jeseni na planinama, obilne padavine na jugu Balkana, prete bujične poplave
Dnevnik pre 29 minutajoš 43 povezane

Pritvor do 30 dana za trojicu poljoprivrednika iz Bogatića, odbrana smatra da je odluka nezakonita
Danas pre 14 satijoš 3 povezane

BIRN: Beogradski kol-centri prevarili ljude za 250 miliona evra, a na vrhu piramide - Izraelci
Radio 021 pre 5 satijoš 4 povezane

Netanjahu o planu sa Trampom: Izrael ostaje, ali jedna stvar je isključena
Večernje novosti pre 1 satjoš 65 povezanih

Izraelski šef diplomatije u poseti Beogradu: Prihvatamo Trampov plan, ali Hamas odbija da prekine rat
Nova pre 59 minutajoš 21 povezana