Povezane vesti
Porodila se Luna Đogani
Vesti online 15.06.2021
Luna Đogani porodila se danas i na svet donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Mia. Naime, Đoganijeva se porodila u Narodnom frontu carskim rezom. Porodica Đogani, tata Marko Miljković i njihovi najbliži prijatelji su odmah krenuli sa… »
"Postao sam deda, čestitke roditeljima" oglasio se i Lunin očuh, Andrej gleda malu Miu kao svoje unuče
Blic 15.06.2021
Luna Đogani porodila se danas i na svet donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Mia. Tim povodom oglasio se Lunin očuh, Andrej Atijas koji je na svom Instagram profilu da je postao deda. - Ponosni deda Andrej. Čestitke i ponosnim roditeljima… »
"Zaplakao sam od sreće: - večeras pijem" Luna se porodila - Adam postao ujak: Rijaliti učesnik nije mogao da sakrije emocije…
Blic 15.06.2021
Luna Đogani porodila se danas i na svet donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Mia. Tim povodom oglasio se njen brat od strica Adam Đogani koji nije mogao da sakrije radost, ali i suze zbog srećnih vesti. - Zaplakao sam od sreće, na poslu… »
ČEKAM DA MI JAVE! Anabela nervozno čeka da se Luna PORODI!
Svet & Skandal 15.06.2021
Luna Đogani primljena je u bolnicu „Narodni front“, a njena porodica nestrpljivo čeka njen porođaj. Ovim pvodom oglasila se Lunina majka Anabela Atijas koja nervozno čeka da se njena mezimica svakog časa porodi. I dok euforija iz minuta u minut raste, a… »
Hvala , ljubavi, volim te: Marko Miljković se oglasio prvi put nakon što je postao otac
Večernje novosti 15.06.2021
Foto ATA Images Marko se odmah oglasio i poslao emotivnu poruku svojoj supruzi. - Draga moja, donela si na svet princezu moju koju ću voleti, obožavati, boriti se za nju uvek... Hvala ljubavi, volim te - napisao je Miljković. Foto… »
Pometnja u stanu lune i marka usred noći: Krenuli porođajni bolovi, komšije čule viku i otkrile šta se dešavalo!
Mondo 15.06.2021
Luna se nalazi u bolnici. Luna se nalazi u bolnici. Luna Đogani primljena u bolnicu Narodni front gde je sve spremno za porođaj, a njen suprug Marko Miljković samo se kratko oglasio i poručio: "Još nije vreme za čestitke". Komšinica ispod stana u kom… »
Porodila se Luna Đogani! Oglasio se ponosni otac Marko - naša princeza je došla na svet!
Mondo 15.06.2021
Otkrio i kako se Luna oseća. Otkrio i kako se Luna oseća. Luna Đogani porodila se i na svet donela ćerkicu, kojoj su ponosni roditelji dali ime Mia! Đoganijeva je sinoć primljena u bolnicu Narodni front sa porođajnim bolovima, a smeštena je u apartmanu… »
"Čekam da mi jave": Anabela nervozna zbog Luninog porođaja, a oglasio se još jedan član porodice: "Spremni smo za slavlje…
Blic 15.06.2021
Anabela Atijas oglasila se nakon vesti da je njena ćerka Luna Đogani primljena u porodilište "Narodni front" i da bi trebalo svakog časa da se porodi. Anabela Atijas je trenutno kod kuće i, kako kaže, čeka da joj jave lepe vesti. - Još uvek se nije… »
Luna Đogani se porodila: Mala Mia stigla na svet
Večernje novosti 15.06.2021
Foto ATA Images Ona i njen izabranik Marko Miljković su ranije objavili da čekaju devojčicu koju će zvati Mia. Luna Đogani je jutros primljena u porodilište, a njen suprug Marko Miljković koji je želeo da prisustvuje porođaju, ali zbog situacije sa… »
Luna primljena u bolnicu: Svakog časa treba da se porodi, svi čekaju - oglasio se i Marko!
Mondo 15.06.2021
Marko je želeo da prisustvuje porođaju. Marko je želeo da prisustvuje porođaju. Pobednica rijalitija "Zadruga 2" Luna Đogani primljena je danas u Narodni Front i svakog trenutka se očekuje da se porodi. Luna se već nekoliko dana oglašava na Instagramu i… »
"Požuri,: Požuri!" Pometnja i galama pred porodilište, komšinica Lune i Marka otkrila šta se sinoć dešavalo, Đoganijeva vikala…
Blic 15.06.2021
Luna Đogani je, kako su preneli mediji, primljena u bolnicu "Narodni front", a komšinica nekadašnje rijaliti učesnice i njenog supruga Marka Miljkovića otkrila je šta se dešavalo prethodne noći, pre nego što je Luna otišla u porodilište. Komšinica koja… »
Luna primljena u bolnicu! Očekuje se porođaj svakog trenutka!
Svet & Skandal 15.06.2021
Luna Đogani navodno je primljena u Narodni front, a porođaj se očekuje svakog trenutka, prenose beogradski mediji. Marko Miljković kratko je rekao za „Kurir.rs“: „Još nije vreme za čestitke“. Luna i Marko Miljković su odlučili da se ćerka zove Mia, a svi… »
Luna Đogani primljena u bolnicu Porođaj se očekuje svakog trenutka
Blic 15.06.2021
Nekadašnja rijaliti učesnica Luna Đogani primljena je danas u porodilište "Narodni front", a porođaj se očekuje svakog trenutka. Luna je ovaj dan s nestrpljenjem čekala, a vrlo brzo će svoju bebu držati u rukama, piše "Srbija Danas". Kako se navodi… »
Vesti dana »
Danas građanima Srbije počinje isplata jednokratne pomoći od 6.000 dinara
Biznis.rs pre 8 minutajoš 41 povezana
Pucnjava ispred škole u Turskoj: Osam osoba povređeno, napadač uhapšen
Newsmax Balkans pre 28 minutajoš 19 povezanih
Kreću otkrio da li ostaje na klupi Srbije? To je odluka saveza, mi smo uradili ono što su od nas tražili
Dnevnik pre 2 satajoš 18 povezanih
Makron pozvao Vašington da pruži bržu pomoć Ukrajini tokom sastanka sa Trampom
Beta pre 2 satajoš 9 povezanih