Повезане вести
Курти: Дао сам 4 предлога, нека Вучић размишља о њима кад се врати у Београд
Бујановачке 15.06.2021
Бујановац, 15. јун 2021. (Фото принтскрин)-На првом састанку са председником Србије Александром Вучићем дао сам четири предлога, док је друга страна говорила о старим идејама, рекао је косовски премијер Албин Курти у Бриселу… »
Да ли је Курти био на истом састанку као Вучић? Тврди да је приштинска страна била конструктивна!
Србија данас 15.06.2021
Настављен дијалог Београда и Приштине у Бриселу. Премијер привремених институција у приштини Аљбин Курти изјавио је данас да је приштинска страна у разговору у Бриселу била конструктивна и да је дала четири предлога. - Друга… »
Вучић после Брисела: Три важне поруке за грађане Србије
Бујановачке 15.06.2021
Бујановац, Брисел, 15. јун 2021. (Фото РТС)- Албин Курти је у Брисел дошао да би рекао да се неће договорити ни око чега. Видео сам много неозбиљности, али Србија не одустаје од дијалога, рекао је председник Србије Александар… »
Вести дана »

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То није тачно'
BBC News пре 15 минутајош 22 повезане

Хоће ли блокада саобраћајница постати кривично дело за које је предвиђена затворска казна?
Данас пре 2 сатајош 2 повезане

Европске демократе критиковале опхођење власти Србије према ухапшеном студенту Богдану Јовичићу који се третира као „опасни криминалац“
Данас пре 15 минутајош 8 повезаних

Одлазак Дејана Миловановића, 'бомбардера' Звезде: „Оно што је он имао у нози, то је било немогуће"
BBC News пре 5 минутајош 24 повезане