Повезане вести
Курти: Дао сам 4 предлога, нека Вучић размишља о њима кад се врати у Београд
Бујановачке 15.06.2021
Бујановац, 15. јун 2021. (Фото принтскрин)-На првом састанку са председником Србије Александром Вучићем дао сам четири предлога, док је друга страна говорила о старим идејама, рекао је косовски премијер Албин Курти у Бриселу… »
Да ли је Курти био на истом састанку као Вучић? Тврди да је приштинска страна била конструктивна!
Србија данас 15.06.2021
Настављен дијалог Београда и Приштине у Бриселу. Премијер привремених институција у приштини Аљбин Курти изјавио је данас да је приштинска страна у разговору у Бриселу била конструктивна и да је дала четири предлога. - Друга… »
Вучић после Брисела: Три важне поруке за грађане Србије
Бујановачке 15.06.2021
Бујановац, Брисел, 15. јун 2021. (Фото РТС)- Албин Курти је у Брисел дошао да би рекао да се неће договорити ни око чега. Видео сам много неозбиљности, али Србија не одустаје од дијалога, рекао је председник Србије Александар… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Данас без струје у Београду делови ових 6 општина: Искључења крећу већ од 8, а негде је неће бити све до 18 сати
Курир пре 33 минутајош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 38 минутајош 1 повезана