Povezane vesti
Kurti: Dao sam 4 predloga, neka Vučić razmišlja o njima kad se vrati u Beograd
Bujanovačke 15.06.2021
Bujanovac, 15. jun 2021. (Foto printskrin)-Na prvom sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem dao sam četiri predloga, dok je druga strana govorila o starim idejama, rekao je kosovski premijer Albin Kurti u Briselu posle sastanka sa… »
Da li je Kurti bio na istom sastanku kao Vučić? Tvrdi da je prištinska strana bila konstruktivna!
Srbija danas 15.06.2021
Nastavljen dijalog Beograda i Prištine u Briselu. Premijer privremenih institucija u prištini Aljbin Kurti izjavio je danas da je prištinska strana u razgovoru u Briselu bila konstruktivna i da je dala četiri predloga. - Druga strana je govorila o… »
Vučić posle Brisela: Tri važne poruke za građane Srbije
Bujanovačke 15.06.2021
Bujanovac, Brisel, 15. jun 2021. (Foto RTS)- Albin Kurti je u Brisel došao da bi rekao da se neće dogovoriti ni oko čega. Video sam mnogo neozbiljnosti, ali Srbija ne odustaje od dijaloga, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa… »
Vesti dana »
U toku blokade Rektorata i nekoliko fakulteta u Beogradu i Novom Sadu (UŽIVO)
Novi magazin pre 4 satijoš 40 povezanih
Mijačić za Marker: Iza napada na kanal Ibar - Lepenica ne stoje meštani, dobro što međunarodni predstavnici ne optužuju unapred Beograd (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih
Mladi genijalac, osvajač brojnih nagrada: Ko je Vukašin Đinović, bivši učenik Jovine gimnazije koji je danas održao potresan govor
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih
Advokatica Sara el Sarag: Sporan način izmena Krivičnog zakonika i ZKP-a (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 21 povezana