Повезане вести

Гаги Ђогани се огласио након што је постао ДЕДА, ево шта је ПОРУЧИО!

Гаги Ђогани се огласио након што је постао ДЕДА, ево шта је ПОРУЧИО!

Свет & Скандал 15.06.2021
Поносни деда Гаги Ђогани огласио се након што је сазнао да су Луна и Марко постали родитељи. Наиме, Гаги је путем свог Инстаграма истакао да је поносан на ћерку и зета и да једва чека да загрли унуку Миу. –Добродошла Миа, срећна… »
(Уживо) "унука је иста Марко, има преко четири килограма": Анабела први пут након што се Луна породила

(Уживо) "унука је иста Марко, има преко четири килограма": Анабела први пут након што се Луна породила

Блиц 15.06.2021
Анабела Атијас не крије колико је срећна што је постала бака и што јој је старија ћерка Луна Ђогани данас подарила унуку Миу. - Ово не може да се пореди ни са чим јер кад си мама чека те обавеза, одговорност, брига.... А ово је… »
Анабела видела унуку: "Преслатка је и иста је Марко" - а ево шта је рекла о помирењу са зетом

Анабела видела унуку: "Преслатка је и иста је Марко" - а ево шта је рекла о помирењу са зетом

Вечерње новости 15.06.2021
Фото: Инстаграм Певачица каже да је све брзо прошло, осим последње недеље, па признаје да је видела бебу која личи на оца Марка Миљковића. - Све што буду бринули, ја ћу да помогнем. Не знам за друге, ја нисам скакала јер сам… »
(Видео) "има пуне усне": Поносна тетка Нина Ђогани открила на кога беба личи, па проговорила о слављу: "Марко је у другој…

(Видео) "има пуне усне": Поносна тетка Нина Ђогани открила на кога беба личи, па проговорила о слављу: "Марко је у другој…

Блиц 15.06.2021
Луна Ђогани данас се породила и на свет донела девојчицу Миу и својим најближима улепшала овај дан. И Лунина млађа сестра Нина не крије колико је узбуђења јер је постала тетка, те открива на кога беба личи. - Не могу да се… »
"Луна нам је послала слику са бебом, пустио сам сузу": Гаги Ђогани након што је постао деда

"Луна нам је послала слику са бебом, пустио сам сузу": Гаги Ђогани након што је постао деда

Блиц 15.06.2021
Поносни деда, Гаги Ђогани се огласио након што је сазнао срећну вест, да се породила његова старија ћерка Луна Ђогани. - Од седам јутрос чекамо, славимо сви ево и пресрећан сам. Наздравили смо, пустио сам сузу кад сам чуо да је… »
ПРЕПЛАВИЛЕ ЈЕ ЕМОЦИЈЕ! Анабела Атијас се огласила након што је ПОСТАЛА БАКА!

ПРЕПЛАВИЛЕ ЈЕ ЕМОЦИЈЕ! Анабела Атијас се огласила након што је ПОСТАЛА БАКА!

Свет & Скандал 15.06.2021
Марко Миљковић и Луна Ђогани данас су постали родитељи, а музичка звезда Анабела Атијас постала је бака. –Емотивна сам и узбуђена. Предивно се осећам.. и плачем и срећна сам, емоције ми само надолазе.. Велика је ствар да сам… »
"Плачем од среће и пијем вино": Бака Анабела Атијас ван себе након што се Луна породила, од узбуђења једва говори

"Плачем од среће и пијем вино": Бака Анабела Атијас ван себе након што се Луна породила, од узбуђења једва говори

Блиц 15.06.2021
Анабела Атијас пресрећна је што је постала бака, а њена ћерка Луна данас је на свет донела здраву девојчицу Миу. - Усхићена сам, баш сам емотивна. Заплакала сам од среће. Сви ме зову да ми честитају. Мени је најважније да је све… »
"Ово је велики дан за све Ђоганијеве": Ђоле скаче од среће након рођења Мие: "Свима сам честитао, само Луну нисам добио"

"Ово је велики дан за све Ђоганијеве": Ђоле скаче од среће након рођења Мие: "Свима сам честитао, само Луну нисам добио"

Блиц 15.06.2021
Ђоле Ђогани, стриц Луне Ђогани, не крије срећу због тога што је његова братаница данас на свет донела здраву девојчицу Миу. - Пресрећан сам због Луне и Марка. Честитао сам свима, послао сам поруке, са Гагијем сам био све време… »

Вести дана »