Povezane vesti
Gagi Đogani se oglasio nakon što je postao DEDA, evo šta je PORUČIO!
Svet & Skandal 15.06.2021
Ponosni deda Gagi Đogani oglasio se nakon što je saznao da su Luna i Marko postali roditelji. Naime, Gagi je putem svog Instagrama istakao da je ponosan na ćerku i zeta i da jedva čeka da zagrli unuku Miu. –Dobrodošla Mia, srećna i zdrava bila! Nikada… »
(Uživo) "unuka je ista Marko, ima preko četiri kilograma": Anabela prvi put nakon što se Luna porodila
Blic 15.06.2021
Anabela Atijas ne krije koliko je srećna što je postala baka i što joj je starija ćerka Luna Đogani danas podarila unuku Miu. - Ovo ne može da se poredi ni sa čim jer kad si mama čeka te obaveza, odgovornost, briga.... A ovo je sve onako lagano. U svemu… »
Anabela videla unuku: "Preslatka je i ista je Marko" - a evo šta je rekla o pomirenju sa zetom
Večernje novosti 15.06.2021
Foto: Instagram Pevačica kaže da je sve brzo prošlo, osim poslednje nedelje, pa priznaje da je videla bebu koja liči na oca Marka Miljkovića. - Sve što budu brinuli, ja ću da pomognem. Ne znam za druge, ja nisam skakala jer sam ja imala hiljadu scenarija… »
"Luna nam je poslala sliku sa bebom, pustio sam suzu": Gagi Đogani nakon što je postao deda
Blic 15.06.2021
Ponosni deda, Gagi Đogani se oglasio nakon što je saznao srećnu vest, da se porodila njegova starija ćerka Luna Đogani. - Od sedam jutros čekamo, slavimo svi evo i presrećan sam. Nazdravili smo, pustio sam suzu kad sam čuo da je sve prošlo kako treba… »
(Video) "ima pune usne": Ponosna tetka Nina Đogani otkrila na koga beba liči, pa progovorila o slavlju: "Marko je u drugoj…
Blic 15.06.2021
Luna Đogani danas se porodila i na svet donela devojčicu Miu i svojim najbližima ulepšala ovaj dan. I Lunina mlađa sestra Nina ne krije koliko je uzbuđenja jer je postala tetka, te otkriva na koga beba liči. - Ne mogu da se odlučim na koga liči. Kad… »
PREPLAVILE JE EMOCIJE! Anabela Atijas se oglasila nakon što je POSTALA BAKA!
Svet & Skandal 15.06.2021
Marko Miljković i Luna Đogani danas su postali roditelji, a muzička zvezda Anabela Atijas postala je baka. –Emotivna sam i uzbuđena. Predivno se osećam.. i plačem i srećna sam, emocije mi samo nadolaze.. Velika je stvar da sam ovo doživela, ovo je radost… »
"Plačem od sreće i pijem vino": Baka Anabela Atijas van sebe nakon što se Luna porodila, od uzbuđenja jedva govori
Blic 15.06.2021
Anabela Atijas presrećna je što je postala baka, a njena ćerka Luna danas je na svet donela zdravu devojčicu Miu. - Ushićena sam, baš sam emotivna. Zaplakala sam od sreće. Svi me zovu da mi čestitaju. Meni je najvažnije da je sve prošlo u najboljem redu… »
"Ovo je veliki dan za sve Đoganijeve": Đole skače od sreće nakon rođenja Mie: "Svima sam čestitao, samo Lunu nisam dobio"
Blic 15.06.2021
Đole Đogani, stric Lune Đogani, ne krije sreću zbog toga što je njegova bratanica danas na svet donela zdravu devojčicu Miu. - Presrećan sam zbog Lune i Marka. Čestitao sam svima, poslao sam poruke, sa Gagijem sam bio sve vreme na vezi. Jedino nisam Lunu… »
Vesti dana »
Tehnološki inovator i general stare garde u fokusu političke krize u Ukrajini
Beta pre 32 minutajoš 39 povezanih
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 65 povezanih
Opkoljeni sa tri strane Novo nevreme preti Srbiji, ovi krajevi zemlje će biti prvi na udaru radarski snimci nagoveštavaju gde bi moglo pasti najviše kiše (foto)
Dnevnik pre 4 satijoš 24 povezane
Afrička kuga svinja: Stanje na terenu, kadrovske promene i dosledno sprovođenje mera
Naslovi.ai pre 5 satijoš 26 povezanih