Povezane vesti

(Video): "Ti si ćerko tatin sin" - ori se u stanu Marka Miljkovića: Ovako se slavi u domu Lune i Marka, ponosni tata u transu

(Video): "Ti si ćerko tatin sin" - ori se u stanu Marka Miljkovića: Ovako se slavi u domu Lune i Marka, ponosni tata u transu

Blic 15.06.2021
Marko Miljković i Luna Đogani danas su dobili ćerkicu Miu, a slavlje u čast rođenja njihove mezimice trenutno traje u stanu bračnog para. Ponesen emocijama Marko je na svom lap-topu pustio pesmu "Ti si ćerko tatin sin", od pokojnog pevača Nina i… »
ANABELA PLAČE OD SREĆE: Ja već SLAVIM, MIA I LUNA su DOBRO!

ANABELA PLAČE OD SREĆE: Ja već SLAVIM, MIA I LUNA su DOBRO!

Svet & Skandal 15.06.2021
Luna Đogani porodila se danas u Narodnom frontu carskim rezom i na svet donela devojčicu Miju. Ponosna baka Anabela za Kurir od sreće i kroz suze radosnice jedva je mogla da kaže poneku reč. „Sad sam saznala da se porodila, presrećna sam i… »
LUNINA SESTRA PRESREĆNA! Nina nazdravlja sa Gagijem i Markom!

LUNINA SESTRA PRESREĆNA! Nina nazdravlja sa Gagijem i Markom!

Luna Đogani i Marko Miljković postali su roditelji devojčice Mie, a slavlje u njihovoj prodici uveliko je počelo. Nina i Gagi Đogani sve vreme su bili sa zetom u Luninom stanu, a kada su saznali da se Luna porodila, svi u glas su virsnuli. „Super… »
PORODILA SE LUNA ĐOGANI! Na svet donela devojčicu Miju!

PORODILA SE LUNA ĐOGANI! Na svet donela devojčicu Miju!

Tokom celog dana domaći mediji brujali su o tome da se porađa Luna Đogani, a sada se to i desilo. Kako se navodi, Luna je na svet donela živu i zdravu devojčicu koja će, kako je ranije najavljeno, nositi ime Mia. Luna se porodila u porodilištu… »

Vesti dana »