Povezane vesti
(Video): "Ti si ćerko tatin sin" - ori se u stanu Marka Miljkovića: Ovako se slavi u domu Lune i Marka, ponosni tata u transu
Blic 15.06.2021
Marko Miljković i Luna Đogani danas su dobili ćerkicu Miu, a slavlje u čast rođenja njihove mezimice trenutno traje u stanu bračnog para. Ponesen emocijama Marko je na svom lap-topu pustio pesmu "Ti si ćerko tatin sin", od pokojnog pevača Nina i… »
ANABELA PLAČE OD SREĆE: Ja već SLAVIM, MIA I LUNA su DOBRO!
Svet & Skandal 15.06.2021
Luna Đogani porodila se danas u Narodnom frontu carskim rezom i na svet donela devojčicu Miju. Ponosna baka Anabela za Kurir od sreće i kroz suze radosnice jedva je mogla da kaže poneku reč. „Sad sam saznala da se porodila, presrećna sam i… »
LUNINA SESTRA PRESREĆNA! Nina nazdravlja sa Gagijem i Markom!
Luna Đogani i Marko Miljković postali su roditelji devojčice Mie, a slavlje u njihovoj prodici uveliko je počelo. Nina i Gagi Đogani sve vreme su bili sa zetom u Luninom stanu, a kada su saznali da se Luna porodila, svi u glas su virsnuli. „Super… »
PORODILA SE LUNA ĐOGANI! Na svet donela devojčicu Miju!
Tokom celog dana domaći mediji brujali su o tome da se porađa Luna Đogani, a sada se to i desilo. Kako se navodi, Luna je na svet donela živu i zdravu devojčicu koja će, kako je ranije najavljeno, nositi ime Mia. Luna se porodila u porodilištu… »
Vesti dana »
Predsednik Vučić o sankcijama NIS-u: Traže potpun izlazak ruskog interesa, Srbija ničim nije doprinela ovome, građani ne treba da brinu
Kurir pre 4 minutajoš 91 povezana
Studenti Univerziteta umetnosti: RTS ne prenosi informacije građanima, VJT da poštuje zakon
N1 Info pre 52 minutajoš 68 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 11 satijoš 8 povezanih