Povezane vesti
Darko Lazić se odselio u Nemačku: Njegova majka otkrila kada je napustio Srbiju: "Biće mu bolje tamo, mora da se živi"
Blic 15.06.2021
Branka Lazić, majka pevača Darka Lazića se oglasila nakon što je njen sin objavio da će da ode u Nemačku da radi i pokrene tamo novi biznis. Međutim, kako istiće majka folkera on je već otišao iz Srbije i to pre dva dana. - Ništa ne mislim o njegovom… »
Darko Lazić se odselio iz Srbije! Pevačeva majka otkrila kada je otišao - bolje mu je tamo nego ovde!
Mondo 15.06.2021
Majka Darka Lazića progovorila i o odnosu sa Marinom Gagić, ali i Anom Sević. Majka Darka Lazića progovorila i o odnosu sa Marinom Gagić, ali i Anom Sević. Nakon što je Darko Lazić raskinuo veridbu sa Marinom Gagić otkrio je da planira da napusti Srbiju… »
Vesti dana »

Novosađaninu policija polomila ruku kod DIF-a: „Šutirali me i prskali biber-sprejom dok sam ležao na zemlji“
Danas pre 4 satijoš 31 povezana

"Nije lako razgovarati sa Putinom 1,5 vremena": Vučić nakon sastanka sa ruskim predsednikom: "Srbija jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji" (video)
Blic pre 2 satajoš 56 povezanih

I srednjoškolci da se naviknu na pendreke: „Neko sakriven u mračnoj sobi broji koliko je hiljada izašlo na ulice“
Nova pre 2 satajoš 46 povezanih

Evrobasket, 7. dan: Bosna šokirala Grčku, Island namučio Sloveniju
BBC News pre 32 minutajoš 37 povezanih

Bez produženja ugovora za 12 profesora gimnazije u Mladenovcu: "Kažnjeni smo zbog podrške studentima i đacima"
N1 Info pre 2 satajoš 28 povezanih