Povezane vesti
Korona virus, novac, krave i pivo: Kako podstaći ljude da se vakcinišu protiv Kovida-19
Radio 021 16.06.2021
Širom sveta, kampanje za pospešivanje stope vakcinacije uključuju nagrade kao što su novac, krave i pivo – ali da li one funkcionišu? Getty Images Kad je Tajland u maju pokrenuo vakcinaciju protiv Kovida-19, vlasti u severnom okrugu Me Čem otkrile… »
Korona virus, novac, krave i pivo: Kako podstaći ljude da se vakcinišu protiv Kovida-19
Južne vesti 16.06.2021
Getty Images Kad je Tajland u maju pokrenuo vakcinaciju protiv Kovida-19, vlasti u severnom okrugu Me Čem otkrile su da se vrlo malo ljudi prijavilo da dobije vakcinu. Ali sve se promenilo u roku od svega nekoliko dana i lokalni zvaničnici uskoro su se… »
Vesti dana »
Litvanija: Ukrajina dobila dozvolu Zapada za napade na Rusiju dalekometnim oružjem
Politika pre 1 minutjoš 47 povezanih
"Danas je trebalo da oduva 10 svećica, a mi smo išli na njen grob": Potresne reči deke Tine i Sare, najmlađih poginulih na Železničkoj stanici Novi Sad
Blic pre 25 minutajoš 8 povezanih
U Srbiji ujutro mraz, tokom dana oblačno, sa temperaturom od -5 do 11 stepeni
Vesti online pre 13 minutajoš 7 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Artiljerijske snage IDF-a deluju unutar Libana; Kac: Povratak talaca najvažniji ratni cilj
RTV pre 2 satajoš 6 povezanih
„Proždiru sve što nađu”: Američko ostrvce kojim gospodare zmije i paukovi
BBC News pre 43 minutajoš 4 povezane