Povezane vesti

Domaća pamet razvija novi sistem fiskalizacije

RTV 16.06.2021
BEOGRAD - Novi model fiskalizacije u Srbiji počinje sa primenom 1. januara naredne godine, razvija ga domaća pamet, a njegova implementacija biće potpuno besplatna za privredu, jer će teret fiskalizacije snositi država sa tri milijarde dinara koje su… »

Novi sistem fiskalizacije od 1. januara, država subvencioniše nabavku nove opreme

RTS 16.06.2021
Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali učestvovao na skupu povodom predstavljanja novog modela fiskalizacije i poručio proizvođačima hardverskih i softverskih rešenja da je proces u potpunosti otvoren i da svi imaju jednake šanse… »

Čadež: Novi sistem fiskalizacije uštedeće novac privredi

Vesti online 16.06.2021
Novi onlajn sistem fiskalizacije, čija primena počinje 1. januara 2022. godine, omogućiće privredi da uštedi novac i razvija nove poslovne modele, poručio je Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije na skupu „Novi model fiskalizacije u… »

Uskoro novi sistem, razvija ga domaća pamet

B92 16.06.2021
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali danas je učestvovao na skupu povodom predstavljanja novog modela fiskalizacije. Poručio je proizvođačima hardverskih i softverskih rešenja da je proces u potpunosti otvoren i da svi imaju jednake šanse da… »

Čadež :Ovo su ključni koraci za konkurentnost srpske privrede

Beta video 16.06.2021
BEOGRAD - Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež rekao je da će novi model fiskalizacije omogućiti privredi ne samo da uštedi novac, nego i da razvije nove poslovne modele.… »

Mali: Nova fiskalizacija olakšaće rad i privredi i državi

Večernje novosti 16.06.2021
Foto: Ministarstvo Ministar je tom prilikom, u testnom okruženju izdao i prvi fiskalni račun u novom sistemu fiskalizacije. Obraćajući se proizvođačima, Mali je istakao da je sadašnji sistem fiskalizacije uveden pre više od 15 godina, ali da je… »

Mali: Privrednici neće imati ni dinar troška za nove fiskalne uređaje

N1 Info 16.06.2021
Novi sistem fiskalizacije biće potpuno besplatan za obveznike, privrednici neće imati nijedan dinar troška, kaže ministar finansija Siniša Mali. „Budžetom smo opredelili tri milijarde dinara za e-fiskalizaciju i ako treba dodaćemo još da ne… »

Mali: Privrednici neće imati trošak za nove fiskalne uređaje

Nova 16.06.2021
Novi sistem fiskalizacije biće potpuno besplatan za obveznike, privrednici neće imati nijedan dinar troška, kaže ministar finansija Siniša Mali. „Budžetom smo opredelili tri milijarde dinara za e-fiskalizaciju i ako treba dodaćemo još da ne… »

Besplatan prelazak na onlajn fiskalizaciju: Počinje priprema za novi sistem izdavanja i kontrole računa

Večernje novosti 16.06.2021
Foto: Ministarstvo Ovo je poručio ministar finansija Siniša Mali na sastanku sa proizvođačima hardverskih i softverskih rešnja. Sam proces implementacije novog sistena fiskalizacije poveren je Telekomu Srbije. NJihov konzorcijum firmi će… »

Vesti dana »