Повезане вести

"Шокирана сам тврдњама украјинске полиције": Супруга српског бизнисмена гостовала у јутарњем програму, причала о браку са…

"Шокирана сам тврдњама украјинске полиције": Супруга српског бизнисмена гостовала у јутарњем програму, причала о браку са…

Блиц 16.06.2021
Јелена С, осумњичена од стране украјинских органа да је са рођеним братом наручила убиство супруга Милована Рогановића, каже да је шокирана тврдњама украјинске полиције. - Наша бракоразводна парница траје две године, с њим не… »
Жена Србина ког су хтели да отму: Шокирана сам оптужбама

Жена Србина ког су хтели да отму: Шокирана сам оптужбама

Нова 16.06.2021
Јелена С, осумњичена од стране украјинских органа да је са рођеним братом наручила убиство супруга Милована Рогановића, каже да је шокирана тврдњама украјинске полиције и да са супругом нема контакт две године. „Потпуно смо… »
Жена отетог српског бизнисмена се укључила у јутарњи и уживо открила: Шокирана сам тврдњама полиције

Жена отетог српског бизнисмена се укључила у јутарњи и уживо открила: Шокирана сам тврдњама полиције

Мондо 16.06.2021
Јелена С. осумњичена за покушај отмице и убиства свог супруга бизнисмена Милована Рогановића дошла је у студио са својом мајком и правним заступником. Јелена С. осумњичена за покушај отмице и убиства свог супруга бизнисмена… »
Рогановићева жена у јутарњем програму: Осумњичена да је наручила убиство супруга у Украјини

Рогановићева жена у јутарњем програму: Осумњичена да је наручила убиство супруга у Украјини

Вечерње новости 16.06.2021
Фото: Принтсцреен Она је на почетку гостовања испричала потпуно другу причу, рекавши да нема никакав контакт са својим мужем Милованом Рогановићем већ годину дана, и открила је да је имала великих проблема са њим у прошлости… »

Вести дана »