Povezane vesti
"Šokirana sam tvrdnjama ukrajinske policije": Supruga srpskog biznismena gostovala u jutarnjem programu, pričala o braku sa…
Blic 16.06.2021
Jelena S, osumnjičena od strane ukrajinskih organa da je sa rođenim bratom naručila ubistvo supruga Milovana Roganovića, kaže da je šokirana tvrdnjama ukrajinske policije. - Naša brakorazvodna parnica traje dve godine, s njim ne živim od prošle godine… »
Žena Srbina kog su hteli da otmu: Šokirana sam optužbama
Nova 16.06.2021
Jelena S, osumnjičena od strane ukrajinskih organa da je sa rođenim bratom naručila ubistvo supruga Milovana Roganovića, kaže da je šokirana tvrdnjama ukrajinske policije i da sa suprugom nema kontakt dve godine. „Potpuno smo iznenađeni i šokirani… »
Žena otetog srpskog biznismena se uključila u jutarnji i uživo otkrila: Šokirana sam tvrdnjama policije
Mondo 16.06.2021
Jelena S. osumnjičena za pokušaj otmice i ubistva svog supruga biznismena Milovana Roganovića došla je u studio sa svojom majkom i pravnim zastupnikom. Jelena S. osumnjičena za pokušaj otmice i ubistva svog supruga biznismena Milovana Roganovića došla je… »
Roganovićeva žena u jutarnjem programu: Osumnjičena da je naručila ubistvo supruga u Ukrajini
Večernje novosti 16.06.2021
Foto: Printscreen Ona je na početku gostovanja ispričala potpuno drugu priču, rekavši da nema nikakav kontakt sa svojim mužem Milovanom Roganovićem već godinu dana, i otkrila je da je imala velikih problema sa njim u prošlosti. Foto: Printscreen Ona… »
Vesti dana »

Novi detalji tragedije u Zemunu: Vozač autobusa navodno skrenuo da izbegne ženu koja je pretrčavala ulicu, pa ubio devojčicu
Nova pre 18 minutajoš 50 povezanih

Vlada Srbije usvojila uredbu kojom se trgovinskim lancima ograničavaju marže
Sputnik pre 18 minutajoš 44 povezane

Dvojica uhapšena nakon sukoba ispred Filozofskog fakulteta, jedan policajcu oteo štit, drugi to pokušavao
Luftika pre 1 satjoš 27 povezanih

Tužba zbog snimka - nove afere Šolaka i saradnika: Oglasio se Lučić
Telegraf pre 3 minutajoš 46 povezanih

Veliki ruski napad na Kijev: Najmanje 18 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 29 minutajoš 52 povezane