Povezane vesti
OSTAVIO MI JE PEČAT NA SRCU! Milica Todorović iskreno o VEZAMA!
Svet & Skandal 16.06.2021
Pevačica Milica Todorović otkrila je da je tek od prošle godine počela da živi sama, jer je, kako kaže, uvek je živela sa momcima. Istakla je i da svaka veza nosi nešto svoje, da se svaki put zaljubljujemo drugačije, ali da postoji jedna ljubav koju je… »
Milica Todorović prvi put o Strugaru: On je lud kao struja
Nova 16.06.2021
Pevačica Milica Todorović gostovala je u emisiji "Balkanskom ulicom" na TV Nova S, gde je između ostalog govorila i o bivšim ljubavima. Milica kaže da tek od prošle godine živi sama, jer je do sada uvek živela sa momcima. „Ja sam živela sa momcima, imala… »
"Njega sam baš volela": Milica Todorović iskreno o vezama, ovo niko nije znao
Blic 16.06.2021
Pevačica Milica Todorović kaže da je tek od prošle godine počela da živi sama jer je do sada uvek živela sa momcima. - Ja sam živela sa momcima, imala sam tri veze po pet godina, pa ti računaj. Tako da sam ja živela sa njima. Njihove mame su me pazile… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tramp posle sastanka Putina i Vitkofa: Svi se slažu da ovaj skukob mora da se okonča
Euronews pre 42 minutajoš 39 povezanih

Poslušaću samo volju naroda! Predsednik Republike Srpske nakon što mu je CIK BiH oduzeo mandat
Alo pre 42 minutajoš 179 povezanih