Повезане вести
Дританово извињење
Вести онлине 16.06.2021
Потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовиц́ извинио се у име Владе ако је, како је казао, било непримерених реакција и додао да све што се дешава у Влади и парламентарној вец́ини није за њега изненађење. Потпредседник Владе… »
Жустра расправа у црногорској Скупштини, Кнежевић Кривокапићу: Сутра нисте премијер
Спутник 16.06.2021
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић у жустрој расправи са посланицима Демократског фронта казао је да је Скупштина место у коме живи неморал и политичко лицемерје. На то су посланици бурно реаговали и дошло је расправе. „Једино… »
Абазовић уканалио кривокапића Након инцидента морао да реагује: Његово понашање није изненађење!
Ало 16.06.2021
Додао је да је ово што је говорио премијер, било је у домену укупне политичке етике а не усмерено према неком појединачно. Након вербалног инцидента у СкупштИни Црне Горе који је раније данас изазвао премијер Здравко Кривокапић… »
Абазовић се извинио посланицима због Кривокапићевих речи
Политика 16.06.2021
ПОДГОРИЦА – Након вербалног инцидента у Скупштини Црне Горе који је раније данас изазвао премијер Здравко Кривокапић рекавши да у том дому влада „политичко лицемерје, лаж и неморал, у име владе посланицима се извинио… »
Општа свађа у црногорском парламенту! Кривокапић пљунуо на Србе, добио опомену, па побегао из сале: Ово је кафански наступ…
Ало 16.06.2021
У финишу данашње седнице Скупштине Црне Горе, на којој се расправљало опозиву министра Владимира Лепосавића, дошло је до вербалног инцидента када је премијер Здравко Кривокапић у завршном излагању рекао да је у парламенту… »
Завршена расправа о опозиву министра Лепосавића, гласање сутра
Телеграф 16.06.2021
Образлажући предлог за смену Лепосавића у Скупштини, Кривокапић је поручио да је донео одлуку за будућност свих грађана и додао да је разочаран и тиме што је министар одбио да прихвати личну одговорност. Скупштина Црне Горе, без… »
Шеф посланичког клуба ДФ-а: Да смо знали како ће да се понаша, Кривокапић не би био на том месту
Спутник 16.06.2021
Посланици ДФ, СНП и Демократа неће гласати за смену црногорског министра правде Владимира Лепосавића, рекли су представници тих партија у Скупштини где се расправља о захтеву премијера Здравка Кривокапића за разрешење министра… »
"Ја сам погрешио" Кривокапић направио хаос у Скупштини, премијер Црне Горе хоће да Срби буду осуђени за геноцид!
Ало 16.06.2021
Ја сам направио грешку и имам право да је исправим, да сам знао да ц́е мој избор бити доведен у овакву ситуацију, бирао бих неког као што је Момо Копривица, рекао је црногорски премијер Здравко Кривокапиц́ о свом захтеву за… »
Расправа у Скупштини о смени Лепосавића: Кривокапић глуми жртву, Срби му жестоко одговорили! (видео)
Правда 16.06.2021
- Ја сам направио грешку и имам право да је исправим, да сам знао да ће мој избор бити доведен у овакву ситуацију, бирао бих неког као што је Момо Копривица - рекао је црногорски премијер Здравко Кривокапић о свом захтеву за… »
Расправа у Скупштини о смени лепосавића: Кривокапић глуми жртву, Срби му жестоко одговорили! (видео)
Вечерње новости 16.06.2021
Фото: Принтскрин На почетку расправе у Скупштини о смени министра због ставова о Сребреници које је изнео, Кривокапић је свој предлог за разрешење почео да образлаже речима „никад у животу нисам могао да сањам да ће мој избор… »
Кривокапић о разрешењу министра правде: Урадио сам што сам једино могао
Н1 Инфо 16.06.2021
Премијер Здравко Кривокапић, образлажући у Скупштини Црне Горе предлог за разрешење министра правде, људских и мањинских права Владимира Лепосавића, због спорних изјава о Сребреници, да је такву донео одлуку за будућност свих… »
„Ја сам направио грешку“: Кривокапић о Лепосавићу у Скупштини Црне Горе /видео/
Спутник 16.06.2021
Ја сам направио грешку и имам право да је исправим, да сам знао да ће мој избор бити доведен у овакву ситуацију, бирао бих неког као што је Момо Копривица, рекао је црногорски премијер Здравко Кривокапић о свом захтеву за… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 4 сатијош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана