Повезане вести
Дританово извињење
Вести онлине 16.06.2021
Потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовиц́ извинио се у име Владе ако је, како је казао, било непримерених реакција и додао да све што се дешава у Влади и парламентарној вец́ини није за њега изненађење. Потпредседник Владе… »
Жустра расправа у црногорској Скупштини, Кнежевић Кривокапићу: Сутра нисте премијер
Спутник 16.06.2021
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић у жустрој расправи са посланицима Демократског фронта казао је да је Скупштина место у коме живи неморал и политичко лицемерје. На то су посланици бурно реаговали и дошло је расправе. „Једино… »
Абазовић уканалио кривокапића Након инцидента морао да реагује: Његово понашање није изненађење!
Ало 16.06.2021
Додао је да је ово што је говорио премијер, било је у домену укупне политичке етике а не усмерено према неком појединачно. Након вербалног инцидента у СкупштИни Црне Горе који је раније данас изазвао премијер Здравко Кривокапић… »
Абазовић се извинио посланицима због Кривокапићевих речи
Политика 16.06.2021
ПОДГОРИЦА – Након вербалног инцидента у Скупштини Црне Горе који је раније данас изазвао премијер Здравко Кривокапић рекавши да у том дому влада „политичко лицемерје, лаж и неморал, у име владе посланицима се извинио… »
Општа свађа у црногорском парламенту! Кривокапић пљунуо на Србе, добио опомену, па побегао из сале: Ово је кафански наступ…
Ало 16.06.2021
У финишу данашње седнице Скупштине Црне Горе, на којој се расправљало опозиву министра Владимира Лепосавића, дошло је до вербалног инцидента када је премијер Здравко Кривокапић у завршном излагању рекао да је у парламенту… »
Завршена расправа о опозиву министра Лепосавића, гласање сутра
Телеграф 16.06.2021
Образлажући предлог за смену Лепосавића у Скупштини, Кривокапић је поручио да је донео одлуку за будућност свих грађана и додао да је разочаран и тиме што је министар одбио да прихвати личну одговорност. Скупштина Црне Горе, без… »
Шеф посланичког клуба ДФ-а: Да смо знали како ће да се понаша, Кривокапић не би био на том месту
Спутник 16.06.2021
Посланици ДФ, СНП и Демократа неће гласати за смену црногорског министра правде Владимира Лепосавића, рекли су представници тих партија у Скупштини где се расправља о захтеву премијера Здравка Кривокапића за разрешење министра… »
"Ја сам погрешио" Кривокапић направио хаос у Скупштини, премијер Црне Горе хоће да Срби буду осуђени за геноцид!
Ало 16.06.2021
Ја сам направио грешку и имам право да је исправим, да сам знао да ц́е мој избор бити доведен у овакву ситуацију, бирао бих неког као што је Момо Копривица, рекао је црногорски премијер Здравко Кривокапиц́ о свом захтеву за… »
Расправа у Скупштини о смени Лепосавића: Кривокапић глуми жртву, Срби му жестоко одговорили! (видео)
Правда 16.06.2021
- Ја сам направио грешку и имам право да је исправим, да сам знао да ће мој избор бити доведен у овакву ситуацију, бирао бих неког као што је Момо Копривица - рекао је црногорски премијер Здравко Кривокапић о свом захтеву за… »
Расправа у Скупштини о смени лепосавића: Кривокапић глуми жртву, Срби му жестоко одговорили! (видео)
Вечерње новости 16.06.2021
Фото: Принтскрин На почетку расправе у Скупштини о смени министра због ставова о Сребреници које је изнео, Кривокапић је свој предлог за разрешење почео да образлаже речима „никад у животу нисам могао да сањам да ће мој избор… »
Кривокапић о разрешењу министра правде: Урадио сам што сам једино могао
Н1 Инфо 16.06.2021
Премијер Здравко Кривокапић, образлажући у Скупштини Црне Горе предлог за разрешење министра правде, људских и мањинских права Владимира Лепосавића, због спорних изјава о Сребреници, да је такву донео одлуку за будућност свих… »
„Ја сам направио грешку“: Кривокапић о Лепосавићу у Скупштини Црне Горе /видео/
Спутник 16.06.2021
Ја сам направио грешку и имам право да је исправим, да сам знао да ће мој избор бити доведен у овакву ситуацију, бирао бих неког као што је Момо Копривица, рекао је црногорски премијер Здравко Кривокапић о свом захтеву за… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 32 минутајош 30 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 32 минутајош 32 повезане
Више од 32.000 пријава за легализацију: Не смањује се интересовање грађана за акцију "Свој на своме"
Курир пре 2 минутајош 46 повезаних
Од данас можете пратити цене у продавницама у Србији из фотеље: Ево како
Б92 пре 2 сатајош 29 повезаних