Повезане вести

Кривокапић посланике назвао неморалним, Абазовић се извинио

Кривокапић посланике назвао неморалним, Абазовић се извинио

Нова 16.06.2021
Потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић извинио се у данас у име Владе ако је, како је казао током расправе у парламенту, било непримерених реакција. Његово извињење је уследило након што је премијер Здравко Кривокапић… »
Вербални инцидент: Кривокапић, премијер, пајац или кловн

Вербални инцидент: Кривокапић, премијер, пајац или кловн

Дневник 16.06.2021
ПОДГОРИЦА: У финишу данашње седнице Скупштине Црне Горе, на којој се расправљало опозиву министра Владимира Лепосавића, дошло је до вербалног инцидента када је премијер Здравко Кривокапић у завршном излагању рекао да је у… »
Сукоб у Скупштини ЦГ, Кривокапић: Овде влада неморал

Сукоб у Скупштини ЦГ, Кривокапић: Овде влада неморал

Нова 16.06.2021
У Скупштини Црне Горе је дошло до вербалног инцидента када је премијер Здравко Кривокапић рекао да је у парламенту присутан неморал и политичко лицемерје. На ову изјаву премијера реаговао је посланик Славен Радуновић који је са… »
Лепосавић: Нико неће срушити ову власт и ја сам срећан

Лепосавић: Нико неће срушити ову власт и ја сам срећан

Нова 16.06.2021
Црногорски министар правде, мањинских и људских права Владимир Лепосавић рекао је у Скупштини да цену плаћа само он, а уверен је да ће Влада опстати. „Нико неће срушити ову власт и ја сам срећан. А виновници овог догађаја из… »
Ђукановић: Признање Мајкама Сребренице за херојску мисију

Ђукановић: Признање Мајкама Сребренице за херојску мисију

Слободна Европа 16.06.2021
Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић примио је представнице удружења „Покрет Мајке енклава Сребренице и Жепе“, које бораве у Црној Гори. До сусрета је дошло када је у Скупштини Црне Горе у току расправа о разрјешењу министра… »
Скупштина Црне Горе расправља о смјени министра Лепосавића

Скупштина Црне Горе расправља о смјени министра Лепосавића

Глас Америке 16.06.2021
ПОДГОРИЦА — Скупштина Црне Горе почела је у сриједу расправу о приједлогу премијера Здравка Кривокапића о разрјешењу министра правде и људских права Владимира Лепосавића због његове раније изјаве у парламенту у којој је… »
„Не бисте били премијер да смо знали како ћете се понашати“

„Не бисте били премијер да смо знали како ћете се понашати“

Нова 16.06.2021
Дарко Радуновић, бивши министар финансија Црне Горе, на седници на којој се расправља о разрешењу Лепосавића је коментришући изјаву премијера Здравка Кривокапића да је требало да на место Лепосавића постави Мома Копривицу… »
Расправа о смени Лепосавића, Кривокапић: Мој избор је јасан

Расправа о смени Лепосавића, Кривокапић: Мој избор је јасан

Нова 16.06.2021
У Скупштини Црне Горе у токун је расправа се о разрешењу министра правде, мањинских и људских права Владимира Лепосавића. Предвиђено је да расправа траје три сата, пишу Вијести. Премијер Здравко Кривокапић рекао је да је донео… »
Расправа о опозиву министра због сребренице: Скупштина Црне Горе данас доноси одлуку о предлогу Кривокапића

Расправа о опозиву министра због сребренице: Скупштина Црне Горе данас доноси одлуку о предлогу Кривокапића

Блиц 16.06.2021
Посланици Скупштине Црне Горе, како је најављено, данас расправљају о предлогу премијер Здравка Кривокапића за опозив министра правде Владимира Лепосавића због изјаве о Сребреници. Кривокапић је разрешење Лепосавића тражио… »

Вести дана »