Повезане вести
Кривокапић посланике назвао неморалним, Абазовић се извинио
Нова 16.06.2021
Потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић извинио се у данас у име Владе ако је, како је казао током расправе у парламенту, било непримерених реакција. Његово извињење је уследило након што је премијер Здравко Кривокапић… »
Вербални инцидент: Кривокапић, премијер, пајац или кловн
Дневник 16.06.2021
ПОДГОРИЦА: У финишу данашње седнице Скупштине Црне Горе, на којој се расправљало опозиву министра Владимира Лепосавића, дошло је до вербалног инцидента када је премијер Здравко Кривокапић у завршном излагању рекао да је у… »
Сукоб у Скупштини ЦГ, Кривокапић: Овде влада неморал
Нова 16.06.2021
У Скупштини Црне Горе је дошло до вербалног инцидента када је премијер Здравко Кривокапић рекао да је у парламенту присутан неморал и политичко лицемерје. На ову изјаву премијера реаговао је посланик Славен Радуновић који је са… »
Лепосавић: Нико неће срушити ову власт и ја сам срећан
Нова 16.06.2021
Црногорски министар правде, мањинских и људских права Владимир Лепосавић рекао је у Скупштини да цену плаћа само он, а уверен је да ће Влада опстати. „Нико неће срушити ову власт и ја сам срећан. А виновници овог догађаја из… »
Ђукановић: Признање Мајкама Сребренице за херојску мисију
Слободна Европа 16.06.2021
Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић примио је представнице удружења „Покрет Мајке енклава Сребренице и Жепе“, које бораве у Црној Гори. До сусрета је дошло када је у Скупштини Црне Горе у току расправа о разрјешењу министра… »
Скупштина Црне Горе расправља о смјени министра Лепосавића
Глас Америке 16.06.2021
ПОДГОРИЦА — Скупштина Црне Горе почела је у сриједу расправу о приједлогу премијера Здравка Кривокапића о разрјешењу министра правде и људских права Владимира Лепосавића због његове раније изјаве у парламенту у којој је… »
„Не бисте били премијер да смо знали како ћете се понашати“
Нова 16.06.2021
Дарко Радуновић, бивши министар финансија Црне Горе, на седници на којој се расправља о разрешењу Лепосавића је коментришући изјаву премијера Здравка Кривокапића да је требало да на место Лепосавића постави Мома Копривицу… »
Расправа о смени Лепосавића, Кривокапић: Мој избор је јасан
Нова 16.06.2021
У Скупштини Црне Горе у токун је расправа се о разрешењу министра правде, мањинских и људских права Владимира Лепосавића. Предвиђено је да расправа траје три сата, пишу Вијести. Премијер Здравко Кривокапић рекао је да је донео… »
Расправа о опозиву министра због сребренице: Скупштина Црне Горе данас доноси одлуку о предлогу Кривокапића
Блиц 16.06.2021
Посланици Скупштине Црне Горе, како је најављено, данас расправљају о предлогу премијер Здравка Кривокапића за опозив министра правде Владимира Лепосавића због изјаве о Сребреници. Кривокапић је разрешење Лепосавића тражио… »
Вести дана »

Запорошка нуклеарка и стручњаци за атомску енергију под ударом украјинских дронова
Политика пре 2 сатајош 23 повезане

уживо Велики број грађана очекује почетак параде "Снага јединства 2025": Више од 10.000 учесника
Еуроневс пре 18 минутајош 17 повезаних

Естонија тражи НАТО консултације после упада Русије у ваздушни простор
Данас пре 48 минутајош 13 повезаних