Повезане вести
Богдановић проговорио: ‘Не желе ме, океј! Јанг је велики такмичар!’
Хот спорт 16.06.2021
Веома искрен је био Богдан Богдановић! Промена средине му је очигледно пуно пријала. Богдановић блиста ове сезоне, а све то прати и тим који игра изврсно. ‘Пре него што је све почело, обавио сам разговор са Кингсима, желео сам да… »
Богдан: Рекао сам себи ‘Океј, не желе ме’
Вести онлине 16.06.2021
Српски кошаркаш Богдан Богдановић дао је интервју за амерички Њујорк Тајмс. Он је говорио о различитим темама – трејду из Сакрамента у Атланту,али о актуелној ситуацији у Хоксима. – Пре него што је све почело, обавио сам… »
Богдан о одласку из Кингса: Рекао сам себи, "Ок, не желе ме"! Због овога је "утишао" публику у Филаделфији...
Вечерње новости 16.06.2021
Фото: АП Репрезентативац наше земље говорио је о трејду у Атлант из редова Сакраменто Кингса. - Пре него што је све почело, обавио сам разговор са Кингсима, желео сам да останем, јер су ми се култура и све остало, однос са… »
Вести дана »
Вучић: Прва решења по основу евидентирања нелегалних некретнина крајем фебруара или почетком марта
Данас пре 24 минутајош 59 повезаних
Појачане контроле на путевима од 9. до 15. фебруара: Посебан надзор над аутобусима који превозе децу
РТВ Нови Пазар пре 28 минутајош 29 повезаних
Путеви Србије упозоравају на снег који ће падати вечерас и јаку кошаву у остатку недеље
ОК радио пре 39 минутајош 43 повезане