Povezane vesti

Skandal u crnoj gori: Milovi poslanici stigli u parlament kako bi pomogli Krivokapiću, žele da smene Leposavića

Srbija danas 17.06.2021
Svi poslanici DPS-a stigli su na sednicu Skupštine na kojoj treba da se glasa o smeni ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, saznaju mediji iz više izvora. Prema informacijama medija, postojala je mogućnost da neki… »

Zasedanje skupštine Crne Gore Veleizdaja! Teške odluke protiv srpskog naroda, birači prevareni (video)

Alo 17.06.2021
Poslanici u Skupštini Crne Gore glasali su danas o više akata, među kojima je i smena ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava dr Vladimira Leposavića, kao i Rezolucija o Srebrenici. Njegovu smenu pokrenuo je predsednik Vlade Zdravko Krivokapić… »

Crna Gora: Smijenjen Leposavić, izglasana Rezolucija o Srebrenici

Al Jazeera 17.06.2021
Premijer Zdravko Krivokapić je razrješenje Vladimira Leposavića tražio nakon što je ministar rekao da je ‘spreman da prizna da se u Srebrenici desio genocid, kada se to nedvosmisleno utvrdi’. Skupština Crne Gore, na prijedlog premijera Zdravka… »

Rešenje krize: Novi izbori ili rekonstrukcija Vlade?; "Premijer mora da ostane"; "Gospodo, kako mislite?"

B92 17.06.2021
Novi izbori ili rekonstrukcija vlade sa premijerom Zdravkom Krivokapićem, jedine su opcije za rešenje aktulene institucionalne krize,. To je večeras izjavio profesor Djorđije Blažić, nakon što je skupština Crne Gore na zahtev premijera odlučila o… »

"Dvesta posto crnogorac, trista posto g*vno!" Vjerica Radeta ogolila izdajnika Zdravka Krivokapića! (foto)

Alo 17.06.2021
Potpredsednik SRS Vjerica Radeta komentarisala je današnja dešavanja u Crnoj Gori. - Dvesta posto crnogorac, trista posto g*vno - napisala je Vjerica Radeta. Двеста посто црногорац, триста посто говно… »

Smenjen crnogorski ministar pravde Vladimir Leposavić, DF najavio bojkot /video/

Sputnik 17.06.2021
Skupština Crne Gore smenila je ministra pravde Vladimira Leposavića, čiji je opoziv predložio premijer Zdravko Krivokapić. Za smenu Leposavića glasala su 43 poslanika, protiv ih je bilo 27, a uzdržanih 10. Smenu ministra podržali su poslanici DPS… »

Skandal u crnoj gori: Milovi poslanici sligli u parlament kako bi pomogli Krivokapiću, žele da smene Leposavića!

Pravda 17.06.2021
Svi poslanici DPS-a stigli su na sednicu Skupštine na kojoj treba da se glasa o smeni ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, saznaju mediji iz više izvora. Prema informacijama medija, postojala je mogućnost da neki… »

Pada vlada?!

Vesti online 17.06.2021
Tinjajuće netrpeljivosti na crnogorskoj političkoj sceni kulminirale su u parlamentu tokom rasprave o opozivu ministra pravde Vladimira Leposavića zbog izjave da u Srebrenici nije bilo genocida, a koju je inicirao premijer Zdravko Krivokapić. Milo sa… »

Novinarka Nove M: Podrška premijeru Krivokapiću na tankom ledu

N1 Info 17.06.2021
Protekli dani bili su burni u Crnogorskom parlamentu. Na dnevnom redu su bile dve veoma osetljive teme - rezolucija o Srebrenici i smena ministra pravde Vladimira Leposavića. I današnja sednica je kasnila, a novinarka TV Nova M iz Podgorice Danica… »

Opoziv Leposavića ruši i Krivokapića? U Crnoj Gori već licitiraju s imenom novog premijera, politička kriza na vrhuncu!

Pravda 17.06.2021
Današnje glasanje o opozivu ministra pravde Vladimira Leposavića u Skupštini Crne Gore pokazaće razmere krize aktuelne vlade premijera Zdravka Krivokapića. Deo crnogorskih medija spekuliše da je aktuelni premijer "već bivši" i da je izvesno da će… »

Oglasio se i "otpisani"; a ako padne - pada vlada?

B92 17.06.2021
Podgorica -- Današnje glasanje o opozivu ministra pravde Vladimira Leposavića u Skupštini Crne Gore pokazaće razmere krize aktuelne vlade premijera Zdravka Krivokapića. Deo crnogorskih medija spekuliše da je aktuelni premijer "već bivši" i da je… »

Preokret u Podgorici Krivokapić hteo da smeni Leposavića, a sada će on dobiti pedalu - Ovo je novi premijer Crne Gore?

Alo 17.06.2021
Današnje glasanje o opozivu ministra pravde Vladimira Leposavića u Skupštini Crne Gore pokazaće razmere krize aktuelne vlade premijera Zdravka Krivokapića. Pojedini tamošnji mediji procenjuju da je već izvesno da je Krivokapićeva vlada i on sam… »

Ko je Miodrag Lekić - "(ne)suđeni Krivokapić"?

B92 17.06.2021
U Crnoj Gori se več spekuliše da je aktuelni premijer Zdravko Krivokapić "već bivši" i da je izvesno da će ga zameniti predsednik Demosa Miodrag Lekić. Miodrag Lekić, nekadašnji šef crnogorske diplomatije i ambasador SRJ u Rimu, već nekoliko… »

Krivokapić: Neću podneti ostavku na mesto premijera

RTV Novi Pazar 17.06.2021
Krivokapić je ocenio da je možda došlo vreme da Crna Gora bira, kako je naveo, najbolji put. Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić izjavio je večeras da neće podneti ostavku na tu funkciju i pozvao poslanike da iniciraju njegovu smenu. Krivokapić… »

Demokratski front i Demos ruše Krivokapića? Lekić: Ovaj klovn više nema podršku

Vesti online 17.06.2021
“Ovaj premijer zaista ne zaslužuje da vodi Vladu Crne Gore”, rekao je šef poslaničkog kluba Demokratskog fronta Slaven Radunović pri kraju rasprave o smeni ministra pravde Vladimira Leposavića, koja je okončana otvaranjem pitanja njenog… »

Najveća kriza Vlade Crne Gore, Medojević poziva na bojkot premijera

RTV 17.06.2021
PODGORICA - Današnje glasanje o opozivu ministra pravde Vladimira Leposavića u Skupštini Crne Gore pokazaće razmere krize aktuelne vlade premijera Zdravka Krivokapića i, dok lider PzP, članice DF-a Nebojša Medojević poziva na bojkot predsednika… »

Crna Gora: Poslanici danas glasaju o smjeni ministra Leposavića

RTV Novi Pazar 17.06.2021
Poslanici crnogorskog parlamenta izjasniće se danas o inicijativi za razrješenje ministra ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, prenosi RTCG, javlja Tanjug. Krivokapić je razrješenje Leposavića tražio nakon što je ministar u parlamentu… »

Krivokapić: Neću podneti ostavku; Medojević: Pokrenuti smenu

Sputnik 17.06.2021
Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić izjavio je da neće podneti ostavku na tu funkciju i pozvao poslanike da iniciraju njegovu smenu. Međutim, predsednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević kaže da odmah treba otpočeti razgovore unutar… »

Lekić novi premijer crne gore? Konsultacije počele unutar koalicija, Krivokapić gubi legitimitet zbog DPS-a

Večernje novosti 17.06.2021
Foto: AP Photo/Risto Bozovic/Fejsbuk Konsultacije o tome već su nezvanično počele unutar tri koalije, koje tvore skupštinsku većinu, saznaju Novosti. - Danas ćemo obavestiti javnost o narednim potezima, ali je jasno da ukoliko s DPS-om bude smenjen… »

U Crnoj Gori poslanici glasaju o smeni Leposavića; Krivokapić: Neću podneti ostavku

RTV 17.06.2021
PODGORICA - Poslanici crnogorskog parlamenta izjasniće se danas o inicijativi za razrešenje ministra ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, prenosi RTCG. Parlament je juče završio višesatnu raspravu o inicijativi premijera Zdravka… »

Haos u Crnoj Gori: Krivokapić napustio sednicu

B92 17.06.2021
Podgorica -- Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić izjavio je večeras da neće podneti ostavku na tu funkciju i pozvao poslanike da iniciraju njegovu smenu. Krivokapić je to rekao novinarima u holu Skupštine Crne Gore, nakon što je napustio… »

Bruka Crna Gora danas odlučuje

Alo 17.06.2021
Parlament je juče završio višesatnu raspravu o inicijativi premijera Zdravka Krivokapića. Poslanici crnogorskog parlamenta izjasniće se danas o inicijativi za razrešenje ministra ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, prenosi RTCG… »

Krivokapić: Neću podneti ostavku na mesto premijera

Telegraf 17.06.2021
Krivokapić je ocenio da je možda došlo vreme da Crna Gora bira, kako je naveo, najbolji put. Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić izjavio je večeras da neće podneti ostavku na tu funkciju i pozvao poslanike da iniciraju njegovu smenu. Krivokapić… »

Krivokapić se zalepio za fotelju! Premijer Crne Gore izigrao narod, u holu dobacio: Ne idem!

Alo 17.06.2021
Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić izjavio je večeras da neće podneti ostavku na tu funkciju i pozvao poslanike da iniciraju njegovu smenu. Krivokapić je to rekao novinarima u holu Skupštine Crne Gore, nakon što je napustio zasedanje na kome se… »

Vladimir Leposavić poručio krivokapiću: Cenu plaćam samo ja, niko neće srušiti ovu vlast!

Večernje novosti 17.06.2021
Foto: Skupština Crne Gore - Niko neće srušiti ovu vlast i ja sam srećan. Vinovnici ovog događaja iz 1995. godine nikad se neće vratiti na vlast – Game is over - poručio je Leposavić i dodao da bi njemu lično bilo lakše da od četvrtka kada će… »

Odgovorio poslanicima: Krivokapić - neću podneti ostavku na mesto premijera

Večernje novosti 17.06.2021
Foto Novosti Krivokapić je to rekao novinarima u holu Skupštine Crne Gore, nakon što je napustio zasedanje na kome se raspravljalo o njegovoj inicijativi za smenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića zbog njegovih stavova… »

"Cenu plaćam samo ja"

Alo 17.06.2021
Ministar pravde, manjinskih i ljudskih prava Vladimir Leposavić, čiju smenu zbog izjave o Srebrenici zahteva premijer Zdravko Krivokapić, kazao je tokom skupštinske rasprava da cenu plaća samo on, a Vlada će opstati. - Niko neće srušiti ovu vlast… »

Vesti dana »