Povezane vesti
“Ako nas ostavite na cedilu, stvorićemo najmoćniju vojsku u Evropi”
Vesti online 17.06.2021
“Ukrajina će biti prinuđena da stvori najmoćniju vojsku u Evropi ako Zapad ostavi Kijev da sam rešava pitanja vezana za situaciju u Donbasu”, izjavio je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u intervjuu za strane medije. – Svi treba da shvate da bi… »
Zelenski poručio: Ako nas Zapad ostavi, Ukrajina će da stvori najmoćniju vojsku u Evropi
Pravda 17.06.2021
Ukrajina će biti prinuđena da stvori najmoćniju vojsku u Evropi ako Zapad ostavi Kijev da sam rešava pitanja vezana za situaciju u Donbasu, poručio je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u intervjuu za strane medije. - Svi treba da shvate da bi na… »
Zelenski: Ako nas Zapad ostavi pravićemo najmoćniju vojsku
Nova 17.06.2021
Ukrajina će biti prinuđena da stvori najmoćniju vojsku u Evropi ako Zapad ostavi Kijev da sam rešava pitanja vezana za situaciju u Donbasu, poručio je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u intervjuu za strane medije. „Svi treba da shvate da bi na… »
Vesti dana »

Sastanak Trampa, Zelenskog i evropskih lidera: prekid sastanka zbog poziva Putinu i diplomatski detalji sa Melonijevom
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 109 povezanih

Studentkinja FPN najavila krivinu prijavu protiv komandanta Jedinice za zaštitu posebnih ličnosti
Beta pre 3 satajoš 34 povezane

Siner gubio 0:5, pa predao finale Sinsinatija Alkarasu (video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 27 povezanih

Studenti i građani najavili za sutra blokadu zgrade pravosudnih organa
NoviSad.com pre 2 satajoš 47 povezanih