Povezane vesti
“Ako nas ostavite na cedilu, stvorićemo najmoćniju vojsku u Evropi”
Vesti online 17.06.2021
“Ukrajina će biti prinuđena da stvori najmoćniju vojsku u Evropi ako Zapad ostavi Kijev da sam rešava pitanja vezana za situaciju u Donbasu”, izjavio je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u intervjuu za strane medije. – Svi treba da shvate da bi… »
Zelenski poručio: Ako nas Zapad ostavi, Ukrajina će da stvori najmoćniju vojsku u Evropi
Pravda 17.06.2021
Ukrajina će biti prinuđena da stvori najmoćniju vojsku u Evropi ako Zapad ostavi Kijev da sam rešava pitanja vezana za situaciju u Donbasu, poručio je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u intervjuu za strane medije. - Svi treba da shvate da bi na… »
Zelenski: Ako nas Zapad ostavi pravićemo najmoćniju vojsku
Nova 17.06.2021
Ukrajina će biti prinuđena da stvori najmoćniju vojsku u Evropi ako Zapad ostavi Kijev da sam rešava pitanja vezana za situaciju u Donbasu, poručio je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u intervjuu za strane medije. „Svi treba da shvate da bi na… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 5 satijoš 36 povezanih
Srbija aktivirala Mehanizam civilne pomoći EU, potvrđeno iz Brisela za BBC
BBC News pre 5 minutajoš 70 povezanih
Ne otvarajte prozore - hitan apel za građane Kragujevca: Požar na deponiji saniran, sve ekipe na terenu
RINA pre 4 satijoš 24 povezane
NIS podneo zahtev američkom OFAC-u za novu licencu za nastavak rada
Telegraf pre 9 minutajoš 20 povezanih