Povezane vesti
“Ako nas ostavite na cedilu, stvorićemo najmoćniju vojsku u Evropi”
Vesti online 17.06.2021
“Ukrajina će biti prinuđena da stvori najmoćniju vojsku u Evropi ako Zapad ostavi Kijev da sam rešava pitanja vezana za situaciju u Donbasu”, izjavio je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u intervjuu za strane medije. – Svi treba da… »
Zelenski poručio: Ako nas Zapad ostavi, Ukrajina će da stvori najmoćniju vojsku u Evropi
Pravda 17.06.2021
Ukrajina će biti prinuđena da stvori najmoćniju vojsku u Evropi ako Zapad ostavi Kijev da sam rešava pitanja vezana za situaciju u Donbasu, poručio je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u intervjuu za strane medije. - Svi treba da shvate da bi… »
Zelenski: Ako nas Zapad ostavi pravićemo najmoćniju vojsku
Nova 17.06.2021
Ukrajina će biti prinuđena da stvori najmoćniju vojsku u Evropi ako Zapad ostavi Kijev da sam rešava pitanja vezana za situaciju u Donbasu, poručio je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u intervjuu za strane medije. „Svi treba da shvate da bi… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 23 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 29 minutajoš 11 povezanih

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, kordon policije ih silom odgurao
Radio 021 pre 47 minutajoš 6 povezanih

Skupština Srbije danas nastavlja zasedanje, na dnevnom redu i Vučevićeva ostavka
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih