Povezane vesti
“Ako nas ostavite na cedilu, stvorićemo najmoćniju vojsku u Evropi”
Vesti online 17.06.2021
“Ukrajina će biti prinuđena da stvori najmoćniju vojsku u Evropi ako Zapad ostavi Kijev da sam rešava pitanja vezana za situaciju u Donbasu”, izjavio je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u intervjuu za strane medije. – Svi treba da shvate da bi… »
Zelenski poručio: Ako nas Zapad ostavi, Ukrajina će da stvori najmoćniju vojsku u Evropi
Pravda 17.06.2021
Ukrajina će biti prinuđena da stvori najmoćniju vojsku u Evropi ako Zapad ostavi Kijev da sam rešava pitanja vezana za situaciju u Donbasu, poručio je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u intervjuu za strane medije. - Svi treba da shvate da bi na… »
Zelenski: Ako nas Zapad ostavi pravićemo najmoćniju vojsku
Nova 17.06.2021
Ukrajina će biti prinuđena da stvori najmoćniju vojsku u Evropi ako Zapad ostavi Kijev da sam rešava pitanja vezana za situaciju u Donbasu, poručio je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u intervjuu za strane medije. „Svi treba da shvate da bi na… »
Vesti dana »

Koreografija navijača Leha pred početak meča – Leh sanja Ligu šampiona
Nova pre 26 minutajoš 36 povezanih

Suzana Jovanović prvi put posle Popovićeve smrti: Šta joj je Brena uradila nakon sahrane, i kako su izgledali Sašini poslednji dani
Hello pre 3 satajoš 24 povezane

I dalje "predsednik Dodik" ili samo Milorad: CIK mu oduzeo mandat, on najavljuje referendum
N1 Info pre 51 minutajoš 179 povezanih