Povezane vesti
“Ako nas ostavite na cedilu, stvorićemo najmoćniju vojsku u Evropi”
Vesti online 17.06.2021
“Ukrajina će biti prinuđena da stvori najmoćniju vojsku u Evropi ako Zapad ostavi Kijev da sam rešava pitanja vezana za situaciju u Donbasu”, izjavio je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u intervjuu za strane medije. – Svi treba da shvate da bi… »
Zelenski poručio: Ako nas Zapad ostavi, Ukrajina će da stvori najmoćniju vojsku u Evropi
Pravda 17.06.2021
Ukrajina će biti prinuđena da stvori najmoćniju vojsku u Evropi ako Zapad ostavi Kijev da sam rešava pitanja vezana za situaciju u Donbasu, poručio je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u intervjuu za strane medije. - Svi treba da shvate da bi na… »
Zelenski: Ako nas Zapad ostavi pravićemo najmoćniju vojsku
Nova 17.06.2021
Ukrajina će biti prinuđena da stvori najmoćniju vojsku u Evropi ako Zapad ostavi Kijev da sam rešava pitanja vezana za situaciju u Donbasu, poručio je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u intervjuu za strane medije. „Svi treba da shvate da bi na… »
Vesti dana »
Dvoje dece (5 i 6) i novorođenče povređeni u sudaru: Jezivi detalji teške nesreće kod Kuršumlije
Mondo pre 2 satajoš 30 povezanih
Britanska ambasada u Prištini izrazila zabrinutost povodom rušenja kuća na Gazivodama
Euronews pre 3 satajoš 21 povezana
Eskalacija sukoba: Trampove pretnje, napad na tanker i diplomatski napori
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 31 povezana