Повезане вести

Феђа Дудић: ''Хвала Крагујевцу, ово ми је додатни мотив! Против ТСЦ-а на 101 посто''

Феђа Дудић: ''Хвала Крагујевцу, ово ми је додатни мотив! Против ТСЦ-а на 101 посто''

Спортске.нет 17.06.2021
Крагујевац је јуче прославио Дан града, а један од добитника Ђурђевданске награде је и тренер Радничког 1923 Феђа Дудић. Он је, као и сам клуб, награђен плакетом Светог Ђорђа за изузетне спортске резултате и допринос афирмацији и… »
Јовићеве речи рамосу: ‘Био си ми велика подршка, никада ти то нећу заборавити!’

Јовићеве речи рамосу: ‘Био си ми велика подршка, никада ти то нећу заборавити!’

Хот спорт 17.06.2021
Нису дуго били заједно, али је шпански штопер оставио јак утисак на Луку Јовића! Рамос је након вишегодишњег стажа одлучио да напусти Реал Мадрид, што је изненадило читав фудбалски свет. Његова будућност није позната, а… »
Никад то нећу заборавити! Лука Јовић се емотивно опростио од легенде (фото)

Никад то нећу заборавити! Лука Јовић се емотивно опростио од легенде (фото)

Мондо 17.06.2021
"Хвала ти за све" "Хвала ти за све" Фудбалски земљотрес са епицентром у Мадриду одјекнуо је ове прошле ноћи. Капитен и легенда Реала Серхио Рамос отишао је из клуба и завршио златну еру "краљевића" после 15 година. Исте вечери… »
Нећу те заборавити: Огласио се Лука Јовић, ово је његова најемотивнија порука (фото)

Нећу те заборавити: Огласио се Лука Јовић, ово је његова најемотивнија порука (фото)

Вечерње новости 17.06.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/ФРИЕДЕМАНН ВОГЕЛ/ПООЛ Легендарни капитен Реала Серхио Рамос објавио је да напушта "краљевски клуб", и том приликом се расплакао. Чувени дефанзивац, који је 16 сезона био у првом тиму трофејног клуба, истакао је да… »
Ово је један од најтежих тренутака у животу: Рамос заплакао, у сузама се опростио од Реала! (видео)

Ово је један од најтежих тренутака у животу: Рамос заплакао, у сузама се опростио од Реала! (видео)

Мондо 17.06.2021
Капитен Реал Мадрида није могао да задржи емоције када се опраштао од клуба у коме је провео 16 година. Капитен Реал Мадрида није могао да задржи емоције када се опраштао од клуба у коме је провео 16 година. Сада је и званично… »
Плаче као мало дете: Дирљиве сцене у Мадриду – Рамос се опростио од ‘краљевског клуба’ након 16 година!

Плаче као мало дете: Дирљиве сцене у Мадриду – Рамос се опростио од ‘краљевског клуба’ након 16 година!

Хот спорт 17.06.2021
Серхио Рамос је напустио краљевски клуб. Прослављени шпански фудбалер Серхио Рамос, данас је званично напустио Реал Мадрид, клуб у којем је провео 16 година. Искусни штопер је на ‘Сантјаго Бернабеу’ стигао из Севиље сада већ… »
Рамос се у сузама опростио од Реала: Пристао сам да продужим, али су ми рекли да понуда више не важи

Рамос се у сузама опростио од Реала: Пристао сам да продужим, али су ми рекли да понуда више не важи

Моззарт спорт 17.06.2021
Дефанзивац свечаном церемонијом ставио тачку на 16 година у Мадриду. Свечаном церемонијом на стадиону Сантјаго Бернабеу, како то и доликује играчу са таквим уделом у Реалу током претходних 16 година, Серхио Рамос ставио је тачку… »
Рамос се у сузама опростио од Реала: Вратићу се

Рамос се у сузама опростио од Реала: Вратићу се

Нова 17.06.2021
Серхио Рамос, капитен фудбалера Реал, опростио се данас од клуба у ком је провео 16 година. Рамос је у „краљевски клуб“ стигао из Севиље 2005. године, а Мадрид ће напустити овог лета након што је одлучио да не продужи уговор… »
Рамос открио разлог одласка, па поручио:"Барселона никад"

Рамос открио разлог одласка, па поручио:"Барселона никад"

Спортске.нет 17.06.2021
Серхио Рамос званично се данас поздравио са Реал Мадридом. Од њега се опростио и председник клуба, а фудбалер је на конференцији за медије открио разлог одласка из краљевског клуба. "Последњих месеци Реал Мадрид ми је понудио… »
Рамосов опроштај у сузама: Вратићу се једног дана

Рамосов опроштај у сузама: Вратићу се једног дана

Н1 Инфо 17.06.2021
Доскорашњи капитен Реал Мадрида Серхио Рамос имао је емотивни опроштај од Краљевског клуба, који напушта после 16 година. У среду увече је званично саопштено да искусни дефанзивац одлази из Мадрида. Како се наводи, уговор није… »
Рамос у сузама: Ово није збогом

Рамос у сузама: Ово није збогом

Фото: Твитер "Ово је чин препун осећања за све 'мадридисте', укључујући и мене. Данас није лак дан. Све је то наклоност и наклоност. Нећу заборавити када је стигао овде пре 16 година. Хвала ти за све што си учинио за клуб и што… »
Реал срушио грандиозну традицију: Странац капитен после 117 година

Реал срушио грандиозну традицију: Странац капитен после 117 година

Моззарт спорт 17.06.2021
Крај са Серхиом Рамосом... Није Реал у последње две деценије познат као клуб који је умео да испоштује своје легенде. Прича око одласка Серхија Рамоса нешто је друкчија, чини се - и те како је за ту раставу после пуних 16 година… »
Историјски моменат у Мадриду: Реал после више од 100 година даје капитенску траку странцу

Историјски моменат у Мадриду: Реал после више од 100 година даје капитенску траку странцу

Фото АП Његовим одласком остало је упражњено место капитена славног тима. Шпанска Марка преноси да ће први пут од 1904. године капитенску траку у Реалу преузети странац. Капитен ће наводно бити Бразилац Марсело, а његови… »
Где је пукло између Рамоса и Переза? Пресечено још у јануару, капитен тражио уговор 2+2

Где је пукло између Рамоса и Переза? Пресечено још у јануару, капитен тражио уговор 2+2

Моззарт спорт 17.06.2021
Времешни ас није желео да се одрекне ни своје плате од 12.000.000 евра нето. Серхио Рамос после 16 невероватних сезона у дресу Краљевског клуба дефинитивно напушта Мадрид, али према писању најугледнијих тамошњих листова до… »
Толико опција за Рамоса, ево где дефинитивно неће

Толико опција за Рамоса, ево где дефинитивно неће

Спортске.нет 17.06.2021
Касно синоћ као да је свет стао за "мадридисте" када је стигла потврда да капитен напушта клуб. После дугих 16 година. Нису се слагали управа и Серхио Рамос и само се чекало да бомба експлодира. Данас у току дана очекује се… »
Серхио Рамос напушта Реал Мадрид

Серхио Рамос напушта Реал Мадрид

Нови магазин 17.06.2021
Шпански фудбалер Серхио Рамос напустиће Реал Мадрид након 16 година, пренела је синоћ шпанска Марка. Опрштајна конференција заказана је за данас, а на њој ће присутовати поред Рамоса и председник Реала Флорентино Перес. Рамос… »
Навијачи не могу да верују: После 16 година капитен напушта Реал Мадрид, а разлог су поново "проклете паре"

Навијачи не могу да верују: После 16 година капитен напушта Реал Мадрид, а разлог су поново "проклете паре"

Спортал блиц 16.06.2021
После толико прича, нагађања - капитен Реала дефинитивно напушта. После дуготрајних и мукотрпних преговора, Рамос је преломио да је за њега најбоље да напусти краљевски клуб у чијем дресу је играо 671 утакмицу. Шпански медији… »
Шок у Мадриду: Рамос више није фудбалер Реала!

Шок у Мадриду: Рамос више није фудбалер Реала!

Вечерње новости 16.06.2021
ФОТО: АП Тридесетпетогодишњи дефанзивац стуб је одбране Реала још од 2005. године, одиграо је близу пестотина утакмица, а након што му је истекао уговор инсистирао је на двогодишњем, док је политика коју спроводи Флорентино… »

Вести дана »