Povezane vesti

Novica Zdravković otvoreno je pričao o svojoj borbi sa opakom bolešću

B92 17.06.2021
Pevač Novica Zdravković preminuo je u 74. godini, nakon duge borbe sa opakom bolešću, o kojoj je otvoreno pričao u javnosti. "Ja vučem ovo već 17, 18 godina, već sam navikao na to. Rak je u pitanju, genetski nam je to... Brat i sestra su mi od… »

Nije mogao da umre mesec dana, osećao se grešnim: Ovo je razlog svađe braće Tome i novice Zdravkovića!

Mondo 17.06.2021
Grizla ga je savest zbog jedne stvari i pred smrt tražio je advokata. Grizla ga je savest zbog jedne stvari i pred smrt tražio je advokata. Poznati pevač i brat pokojne legende narodne muzike Tome Zdravkovića, Novica preminuo je nakon duge i teške… »

Braća Zdravković su ponovo zajedno: Novica nas je napustio, a ovako je pričao o Tomi: "Bio je hladan prema meni, na samrti…

Blic 17.06.2021
Pevač Novica Zdravković umro je u 74. godini, nakon duge borbe sa opakom bolešću. Od kancera je, pre 30 godina, preminuo i njegov brat, čuveni Toma Zdravković. - Mislim da on sebe nije voleo što je takav, odnosno bio je ćutljiv, a alkohol je uvek… »

Mesec dana nije mogao da umre, savest ga je ubijala: Ovo je razlog svađe braće Novice i Tome Zdravkovića, tražio je…

Večernje novosti 17.06.2021
Foto: Printskrini Arhiva "Novosti" Naime, muzičar Toma Zdravković je nakon smrti ostavio iza sebe svoju ženu i svog brata, Novicu, kojeg je Toma izdigao u Beogradu, ali njegova sreća što se probio u velikom gradu bila je kratkog daha. Novičine pesme… »

Godinama se borio sa kancerom! Novica Zdravković dugo je bio bitku sa opakom bolešću od koje su mu preminuli i brat i…

Alo 17.06.2021
Zdravković je prošle godine bio operisan na VMA. Novica Zdravković, brat poznatog pevača Tome Zdravkovića, preminuo je u KBC Zvezdara u 74. godini. Novica Zdravković je skoro dve decenije vodio bitku sa opakom bolešću - kancerom bešike. Novica je… »

Vesti dana »