Повезане вести
„Рекао ми је да ће ми убити ћерку на кућном прагу“
Нова 17.06.2021
"Све институције су затајиле, нико није озбиљним схватио то што јој је две године претио убиством јер, ето, није било сведока тих претњи". Овим речима своју исповест почињу родитељи Ваљевке Ане Илић (34), мајке два малолетна… »
Прича мајке убијене Ане тера сузе на очи: Када је рекао "госпођо, убићу је на кућном прагу", видела сам да је психопата
Мондо 17.06.2021
Родитељи Ане Илић из Ваљева коју је две године прогањао па убио бивши полицајац износе детаље који су претходили убиству. Родитељи Ане Илић из Ваљева коју је две године прогањао па убио бивши полицајац износе детаље који… »
Исповест родитеља убијене Ане: Марко нам је пре 2 године рекао ће је убити на кућном прагу
Телеграф 17.06.2021
Од тог тренутка почео је двогодишњи прогон током којег је, како наводи мајка убијене Ваљевке, "Марковић буквално 24 сата знао где се Ана креће и шта ради" Тачно месец дана након убиства, родитељи убијене Ваљевке Ане Илић… »
"Гледао ме је у очи и рекао ми: 'Госпођо, убићу је на кућном прагу'" Стравична исповест родитеља Ане Илић коју је две године…
Блиц 17.06.2021
Све институције су затајиле, нико није озбиљним схватио то што јој је две године претио убиством јер, ето, није било сведока тих претњи... Овим речима своју исповест почињу родитељи Ваљевке Ане Илић (34), мајке два малолетна… »
Вести дана »
Додик: На изборима за председника Српске 23. новембра мора да победи Синиша Каран
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Нетањаху најавио отварање прелаза Рафа: Услов је да Хамас преда тела још тројице талаца из Газе
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Ко губи, а ко добија? Објављен Трампов мировни план: Ово је свих 28 тачака за завршетак рата у Украјини
Блиц пре 6 сатијош 3 повезане