Povezane vesti
Novi Sad pomaže turističkim agencijama, bespovratno i do 250.000 dinara
RTV 17.06.2021
NOVI SAD - Javni poziv za dodelu bespovratnih podsticajnih sredstava za unapređenje i poboljšanje uslova poslovanja turističkih agencija na teritoriji Grada Novog Sada u 2021. godini raspisuje se za trajna obrtna sredstva, održavanje postojećih ulaganja… »
Grad raspisao javni poziv za dodelu bespovratnih podsticajnih sredstava za turističke agencije
Moj Novi Sad 17.06.2021
Javni poziv za dodelu bespovratnih podsticajnih sredstava za unapređenje i poboljšanje uslova poslovanja turističkih agencija na teritoriji Grada Novog Sada u 2021. godini raspisuje se za trajna obrtna sredstva, održavanje postojećih ulaganja, jačanje… »
Raspisan poziv za dodelu novčane pomoći novosadskim turističkim agencijama, ovo su uslovi
Radio 021 17.06.2021
Grad Novi Sad je raspisao javni poziv za dodelu novčane pomoći turističkim agencijama radi unapređenja i poboljšanja uslova poslovanja. Ova sredstva isplaćuju se kako bi agencije prebrodile situaciju izazvanu epidemijom kovida19. Grad Novi Sad će iz… »
Vesti dana »
ZLF: Iskakanje tramvaja u Beogradu je posledica nebrige za saobraćajnu infrastrukturu
Nedeljnik pre 24 minutajoš 129 povezanih
Mali: Prosečna plata za mart 121.650 dinara, realan rast od 9,5 odsto
NIN pre 54 minutajoš 25 povezanih
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 49 minutajoš 9 povezanih
Vanredna situacija u Čačku, više opština u Srbiji bez vode zbog kvara na cevovodu
Radio 021 pre 54 minutajoš 25 povezanih