Povezane vesti

Novica Zdravković izgubio borbu sa opakom bolešću!

Svet plus 17.06.2021
Novica Zdravković izgubio borbu sa opakom bolešću! Brat Tome Zdravkovića je pre tri i po godine saznao da je bolest uzela maha, te da je tumor postao zloćudan. Pevač i brat pokojne muzičke legende Tome Zdravkovića, Novica Zdravković, preminuo je… »

PREMINUO NOVICA ZDRAVKOVIĆ! Brat Tome Zdravkovića umro u KBC Zvezdara!

Svet & Skandal 17.06.2021
Novica Zdravković, brat poznatog pevača Tome Zdravkovića, preminuo je u KBC Zvezdara u 74. godini. Novica je pre tri i po godine saznao da je bolest uzela maha, da je tumor postao zloćudan, zbog čega se povukao iz javnog života i svoj život predao… »

Novica Zdravković je noćas izgubio životnu bitku, a evo kako je govorio o snaji! Ovo ga je BOLELO!

Svet & Skandal 17.06.2021
Pevač Novica Zdravković preminuo je noćas u KBC Zvezdara. Kako je već poznato, on je bolovao od kancera bešike više od dve decenije, a pre nekoliko godina je tumor postao maligan. Osim po svojim pesmama, Novica je bio poznat i kao mlađi brat… »

Životna priča Novice Zdravkovića: Tragedije, suze i smrt

Nova 17.06.2021
Pevač Novica Zdravković, brat legende kafanske muzike, Tome Zdravkovića, preminuo je noćas u KBC Zvezdara. On je skoro dve decenije vodio bitku sa opakom bolešću - kancerom bešike. Novica je pre tri i po godine saznao da je bolest uzela maha, te da… »

Najveći hitovi Novice Zdravkovića, barda srpskih kafana

Nova 17.06.2021
Pevač Novica Zdravković, brat legende kafanske muzike, Tome Zdravkovića, preminuo je noćas u KBC Zvezdara, a iza sebe je osim neutešne porodice i prijatelja ostavio i hitove po kojima ćemo ga pamtiti. Tokom višedecenijske karijere Zdravković je… »

Borio se sa opakom bolešću: I Novica Zdravković imao je karcinom od kog su umrli njegov brat Toma i njihova sestra

Večernje novosti 17.06.2021
Foto: Printskrin On je skoro dve decenije vodio bitku sa opakom bolešću - kancerom bešike. Novica je pre tri i po godine saznao da je bolest uzela maha, te da je tumor postao zloćudan, zbog čega se povukao iz javnog života i svoj život predao u… »

Vesti dana »