Повезане вести

Студенти ФДУ: Подршка особама које је Прокић злостављао

Студенти ФДУ: Подршка особама које је Прокић злостављао

Нова 17.06.2021
Некадашњи студенти и студенткиње драматургије Факултета драмских уметности у Београду путем отвореног писма дали су пуну подршку студентском парламенту овог факултета, а поводом тужби за сексуално узнемиравање које су… »
"Оштро сам реаговао када су ми студенти рекли": Драган Петровић Пеле о случају сексуалног узнемиравања на ФДУ

"Оштро сам реаговао када су ми студенти рекли": Драган Петровић Пеле о случају сексуалног узнемиравања на ФДУ

Вечерње новости 17.06.2021
Фото: Принтсцреен - Није моје да коментаришем изјаву студентског парламента, то је независно тело и они имају права да дају своје саопштење онако како мисле да је исправно - каже Драган Петровић Пеле. - Постао сам као неки… »
Славни глумац уживо о пријавама за узнемиравање на ФДУ: Открио на шта су му се студенти жалили годинама уназад

Славни глумац уживо о пријавама за узнемиравање на ФДУ: Открио на шта су му се студенти жалили годинама уназад

Мондо 17.06.2021
Глумац и професор Драган Петровић Пеле коментарисао ситуацију на Факултету драмских уметности. Глумац и професор Драган Петровић Пеле коментарисао ситуацију на Факултету драмских уметности. Глумац и професор глуме на ФДУ Драган… »
„Оштро сам реаговао на случајеве сексуалног узнемиравања“

„Оштро сам реаговао на случајеве сексуалног узнемиравања“

Нова 17.06.2021
Глумац и професор на Факултету драмских уметности Драган Петровић Пеле јутрос је, гостујући на ТВ Прва, причао о случајевима сексуалног злостављања и узнемиравања на овом факултету. „Није моје да коментаришем изјаву… »
"Ја сам врло оштро реаговао на оно што су ми студенти говорили да им се дешава код појединих професора": Драган Петровић Пеле…

"Ја сам врло оштро реаговао на оно што су ми студенти говорили да им се дешава код појединих професора": Драган Петровић Пеле…

Блиц 17.06.2021
Поводом случаја сексуалног узнемиравња на Факултету драмских уметности јутрос је на Тв Прва гостовао глумац и професор на овом факултету Драган Петровић Пеле. Подсетимо, Андреа Пјевић, студенткиња продеканка Факултета драмских… »

Вести дана »