Povezane vesti

Studenti FDU: Podrška osobama koje je Prokić zlostavljao

Studenti FDU: Podrška osobama koje je Prokić zlostavljao

Nova 17.06.2021
Nekadašnji studenti i studentkinje dramaturgije Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu putem otvorenog pisma dali su punu podršku studentskom parlamentu ovog fakulteta, a povodom tužbi za seksualno uznemiravanje koje su studentkinje podnele protiv… »
"Oštro sam reagovao kada su mi studenti rekli": Dragan Petrović Pele o slučaju seksualnog uznemiravanja na FDU

"Oštro sam reagovao kada su mi studenti rekli": Dragan Petrović Pele o slučaju seksualnog uznemiravanja na FDU

Večernje novosti 17.06.2021
Foto: Printscreen - Nije moje da komentarišem izjavu studentskog parlamenta, to je nezavisno telo i oni imaju prava da daju svoje saopštenje onako kako misle da je ispravno - kaže Dragan Petrović Pele. - Postao sam kao neki drveni advokat FDU, ne znam… »
Slavni glumac uživo o prijavama za uznemiravanje na FDU: Otkrio na šta su mu se studenti žalili godinama unazad

Slavni glumac uživo o prijavama za uznemiravanje na FDU: Otkrio na šta su mu se studenti žalili godinama unazad

Mondo 17.06.2021
Glumac i profesor Dragan Petrović Pele komentarisao situaciju na Fakultetu dramskih umetnosti. Glumac i profesor Dragan Petrović Pele komentarisao situaciju na Fakultetu dramskih umetnosti. Glumac i profesor glume na FDU Dragan Petrović Pele oglasio se… »
„Oštro sam reagovao na slučajeve seksualnog uznemiravanja“

„Oštro sam reagovao na slučajeve seksualnog uznemiravanja“

Nova 17.06.2021
Glumac i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti Dragan Petrović Pele jutros je, gostujući na TV Prva, pričao o slučajevima seksualnog zlostavljanja i uznemiravanja na ovom fakultetu. „Nije moje da komentarišem izjavu studentskog parlamenta, to je… »
"Ja sam vrlo oštro reagovao na ono što su mi studenti govorili da im se dešava kod pojedinih profesora": Dragan Petrović Pele…

"Ja sam vrlo oštro reagovao na ono što su mi studenti govorili da im se dešava kod pojedinih profesora": Dragan Petrović Pele…

Blic 17.06.2021
Povodom slučaja seksualnog uznemiravnja na Fakultetu dramskih umetnosti jutros je na Tv Prva gostovao glumac i profesor na ovom fakultetu Dragan Petrović Pele. Podsetimo, Andrea Pjević, studentkinja prodekanka Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, na… »

Vesti dana »

Tri godine od masovnog ubistva u Duboni i Malom Orašju

Tri godine od masovnog ubistva u Duboni i Malom Orašju

Beta pre 31 minutajoš 47 povezanih
Evo kakvo nas vreme očekuje tokom ove nedelje

Evo kakvo nas vreme očekuje tokom ove nedelje

Stav.life pre 26 minutajoš 23 povezane
Nafta ponovo poskupela

Nafta ponovo poskupela

Telegraf pre 31 minutajoš 19 povezanih
Tri osobe preminule od epidemije hantavirusa na kruzeru

Tri osobe preminule od epidemije hantavirusa na kruzeru