Povezane vesti
"Silikoni su mi se opustili, moram Na remont": Mina Kostić o grudima i novcu: "Nosim nakit od 300 dinara!"
Blic 17.06.2021
Pevačica Mina Kostić govorila je o estetskim intervencijama, te navela da je na sebi radila samo grudi koje su, kako kaže, već zrele za remont. - Za mene se zna da imam silikonske grudi i ja to nikada nisam krila. Moraću uskoro da idem na remont jer je… »
Grudi mi vise, idem na remont! Mina Kostić vadi silikone - "Lekar mi je rekao da su kao auto, menjaš ih kad imaš love"
Mondo 17.06.2021
Pevačica Mina Kostić ide na operaciju uklanjanja starih i ugradnju novih silikona. Pevačica Mina Kostić ide na operaciju uklanjanja starih i ugradnju novih silikona Folk pevačica Mina Kostić, otkrila je da je za razliku od brojnih koleginica, na sebi… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 39 minutajoš 24 povezane

Rubio: Danas ćemo objaviti da li će sankcije Rusiji stupiti na snagu
Politika pre 1 satjoš 39 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 36 povezanih

Selaković: Oduzimanje mandata Dodiku nasilno poništavanje demokratske volje građana
Euronews pre 18 minutajoš 177 povezanih

Snažno nevreme pogodilo grad u Srbiji: Ulice skroz poplavljene, vozila jedva idu (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih