Povezane vesti
Sramotno! Kristijan Golubović ponovo preti Kiji Kockar i to javno: Novi skandal u "Zadruzi"
Blic 17.06.2021
Bivši robijaš Kristijan Golubović ponovo je sramotno zapretio Kiji Kockar i istakao da ona igra rijaliti spolja i da treba da uđe u Zadrugu. - Kija igra rijaliti od spolja. Neka dođe ovde. Znaš koliko sam ja takvih j***o pored wc šolje! Peticija za… »
Znaš koliko sam ja takvih je*AO pored wc šolje: Kristijan pretio Kiji Kockar - "Neka uđe u rijaliti, pa će videti"!
Mondo 17.06.2021
Kristijan Golubović pretio pobednici Zadruge zbog komentara koje je iznela na poslednjoj Zadrugoviziji. Kristijan Golubović pretio pobednici Zadruge zbog komentara koje je iznela na poslednjoj Zadrugoviziji Kristijan Golubović zapretio je Kiji Kockar i… »
Vesti dana »

Protest studenata u Šapcu: Možemo promeniti sistem, sledeći skup je u Lazarevcu
Danas pre 3 satajoš 44 povezane

Anketna komisija: Rokovi za rekonstrukciju Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva Srbije
Moj Novi Sad pre 10 satijoš 11 povezanih

Fudbaleri PSŽ-a "pregazili" Inter u finalu Lige šampiona za prvu titulu prvaka Evrope i rekord
RTV pre 1 satjoš 48 povezanih

Napadnuti demonstranti u Bačkom Petrovcu na izborima za predsednika Matice slovačke
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 16 povezanih

Dezire ispunio želju: Pari Sen-Žermen je fudbalski vladar Evrope
BBC News pre 39 minutajoš 120 povezanih