Povezane vesti
Sramotno! Kristijan Golubović ponovo preti Kiji Kockar i to javno: Novi skandal u "Zadruzi"
Blic 17.06.2021
Bivši robijaš Kristijan Golubović ponovo je sramotno zapretio Kiji Kockar i istakao da ona igra rijaliti spolja i da treba da uđe u Zadrugu. - Kija igra rijaliti od spolja. Neka dođe ovde. Znaš koliko sam ja takvih j***o pored wc šolje! Peticija za… »
Znaš koliko sam ja takvih je*AO pored wc šolje: Kristijan pretio Kiji Kockar - "Neka uđe u rijaliti, pa će videti"!
Mondo 17.06.2021
Kristijan Golubović pretio pobednici Zadruge zbog komentara koje je iznela na poslednjoj Zadrugoviziji. Kristijan Golubović pretio pobednici Zadruge zbog komentara koje je iznela na poslednjoj Zadrugoviziji Kristijan Golubović zapretio je Kiji Kockar i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Izrael gađao stambenu zgradu u Bejrutu, tri teretna broda pogođena u Ormuskom moreuzu, Teheran poziva region da otkrije položaje američkih i izraelskih snaga
Insajder pre 13 minutajoš 54 povezane
Detalji nasilja u porodici Kristijana Golubovića: Oglasili se iz tužilaštva za Kurir: Hitno udaljen iz stana, zabranjen mu kontakt sa suprugom!
Kurir pre 38 minutajoš 21 povezana
Srrpkinja i Hrvat nisu kombinacija! Loše vesti stižu iz Indijan Velsa
Večernje novosti pre 58 minutajoš 46 povezanih
NBS: Instant plaćanja privremeno nedostupna – klijenti banaka da koriste alternativne metode plaćanja
N1 Info pre 38 minutajoš 18 povezanih