Повезане вести
"Нећу да будем нови миша огњановић": Јовановић се огласио након подношења кривичне пријаве против њега
Блиц 17.06.2021
То што је тужилаштво урадило јуче је директан одговор на кривичну пријаву коју сам подено притив директора српске полиције и на поступак који сам покренуо пред унутрашњом контролом МУП-а, изјавио је данас за Тањуг председник… »
Чеда Јовановић: Нећу да будем нови Миша Огњановић
Нова 17.06.2021
То што је тужилаштво урадило јуче је директан одговор на кривичну пријаву коју сам поднео против директора српске полиције и на поступак који сам покренуо пред унутрашњом контролом МУП-а, изјавио је данас за Тањуг председник… »
Вести дана »
Ако вам стигне ова порука, не наседајте! Полиција се хитно огласила и упозорила грађане на опасну СМС превару: Један клик је довољан да изгубите новац
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зорица Марковић носи холтер, поред ње доктор: Поделила слике из болнице, након изласка из Елите певачица прошла драму (фото)
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Италијанска полиција бацила сузавац на демонстранте који су протестовали у близини олимпијског села
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Македонска полиција спречила бег затвореника: Спремали му параглајдер, фалио само повољан ветар! Ево како је осујећен план
Курир пре 11 минутајош 1 повезана