Povezane vesti

Kim „za dijalog i za konfrontaciju” sa SAD

Politika 18.06.2021
SEUL - Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je da bi Severna Koreja trebalo da se pripremi „i za dijalog i za konfrontaciju” sa SAD tokom mandata predsednika Džozefa Bajdena, javila je agencija KCNA čiji izveštaj prenosi AFP. Kim je govorio… »

Severnokorejski lider poslao poruku Americi

Vesti online 18.06.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un poručio je na sastanku centralnog komiteta vladajuće Radničke partije da Pjongjang mora da bude pripremljena i za dijalog i za konfrontaciju sa SAD tokom mandata američkog predsednika Džoa Bajdena. Kim je istakao… »

Kim: Pjongjang da se pripremi i za dijalog za SAD i za konfrontaciju

Novi magazin 18.06.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je da bi Severna Koreja trebalo da se pripremi "i za dijalog i za konfrontaciju" sa SAD tokom mandata predsednika Džozefa Bajdena, javila je danas agencija KCNA. Kim je govorio o politici prema Vašingtonu na… »

Kim Džong Un analizirao novu američku vlast: "Spremni smo i na dijalog i na sukob"

Blic 18.06.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un obećao je da će se pripremiti i za "dijalog i za konfrontaciju" sa administracijom američkog predsednika Džozefa Bajdena, javili su severnokorejski državni mediji. Na sastanku koji je održala vladajuća partija… »

Kim: Sjeverna Koreja spremna i za dijalog i konfrontaciju sa SAD-om

Slobodna Evropa 18.06.2021
Sjevernokorejski vođa Kim Džong Un (Kim Jong Un) izjavio je da bi se Sjeverna Koreja trebala pripremiti "i za dijalog i za konfrontaciju" sa Sjedinjenim Državama tokom mandata predsjednika Joea Bidena, javila je agencija KCNA 18. juna. Kim je govorio o… »

Kim Džong Un: Severna Koreja da se spremi za konfrontaciju sa SAD

N1 Info 18.06.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je da bi Severna Koreja trebalo da se pripremi "i za dijalog i za konfrontaciju" sa SAD tokom mandata predsednika Džozefa Bajdena, javila je danas agencija KCNA. Kim je govorio o politici prema Vašingtonu na… »

Kim: S.Koreja spremna i za dijalog i za konfrontaciju sa SAD

Nova 18.06.2021
Severnokorejski lider Kim Džong Un obećao je da će se pripremiti i za "dijalog i za konfrontaciju" sa administracijom američkog predsednika Džozefa Bajdena, javili su danas severnokorejski državni mediji. Na sastanku koji je održala vladajuća… »

Kim Jong-un: Spremni smo ‘i za dijalog i za sukob’ sa SAD-om

Al Jazeera 18.06.2021
Američki predsjednik Joe Biden, čiju “neprijateljsku politiku” kritizira Pjongjang, ne isključuje mogućnost da se jednom sastane s Kim Jong-unom. Sjevernokorejski čelnik Kim Jong-un ocijeno je da se njegova zemlja mora pripremiti “i za dijalog… »

"Spreman sam"

B92 18.06.2021
Pjongjang -- Severnokorejski lider Kim Džong Un obećao je da će se pripremiti i za "dijalog i za konfrontaciju" sa administracijom američkog predsednika Džozefa Bajdena. Kako su javili severnokorejski državni mediji, na sastanku koji je održala… »

Kim: Severna Koreja spremna i za dijalog i za konfrontaciju sa SAD

RTV 18.06.2021
TOKIO - Severnokorejski lider Kim Džong Un obećao je da će se pripremiti i za "dijalog i za konfrontaciju" sa administracijom američkog predsednika Džozefa Bajdena, javili su danas severnokorejski državni mediji. Na sastanku koji je održala… »

Kim se oglasio: Severna Koreja spremna i za dijalog i za suočavanje sa SAD

Večernje novosti 18.06.2021
Foto: EPA Na sastanku koji je održala vladajuća partija Kim je "dao detaljnu analizu tendencija politike novoizabrane američke administracije", javila je agencija KCNA. Južnokorejsko ministarstvo spoljnih poslova ranije danas je saopštilo da će se… »

Vesti dana »