Povezane vesti

Gojko Perović: Crkva ne vodi Vladu Zdravka Krivokapića

B92 18.06.2021
Crkva nema veze sa vođenjem Vlade Zdravka Krivokapića, saopštio je rektor cetinjske Bogoslovije Gojko Perović. "Neumesno je što nas sada neki pozivaju u prostor gde nam nije mesto. Politička partija je komad celine, a crkva je celina koja sve… »

"Onog momenta kada je Krivokapić postao mandatar..."

B92 18.06.2021
Podgorica -- Rektor cetinjske Bogoslovije izjavio da od onog momenta kada je Zdravko Krivokapić postao mandatar on više nema nikakve organizacione kopče sa Crkvom. Drugim rečima, kako je objasnio rektor Gojko Perović, Crkva ne stoji iza njega i… »

Perović: Crkva ne stoji iza Krivokapića i njegove vlade

Sputnik 18.06.2021
Rektor cetinjske Bogoslovije Gojko Perović izjavio je danas da od onog momenta kada je Zdravko Krivokapić postao mandatar, a posebno kada je postao premijer, on više nema nikakve organizacione kopče sa Crkvom, odnosno da Crkva ne stoji iza njega i… »

Perović: Crkva ne stoji iza Krivokapića i njegove vlade

RTV 18.06.2021
CETINJE - Rektor cetinjske Bogoslovije Gojko Perović izjavio je danas da od onog momenta kada je Zdravko Krivokapić postao mandatar, a posebno kada je postao premijer, on više nema nikakve organizacione kopče sa Crkvom, odnosno da Crkva ne stoji iza… »

Otac gojko Perović: Crkva ne stoji iza Krivokapića i njegove vlade

Večernje novosti 18.06.2021
Foto: N. Karlić - “Crkva nema veze sa vođenjem Vlade Zdravka Krivokapića. Neumesno je što nas sada neki pozivaju u prostor gde nam nije mesto. Politička partija je komad celine, a crkva je celina koja sve objedinjuje i poziva na jedinstvo - rekao je… »

Vesti dana »