Povezane vesti
Iran bira predsednika – favorit saveznik Alija Hamneija
RTS 18.06.2021
U Iranu se održavaju predsednički izbori, a nakon što je i sam glasao, vrhovni vođa ajatolah Ali Hamnei pozvao je sve Irance da izađu na birališta, jer je to u najboljem interesu zemlje. Na 66.800 biračkih mesta u Iranu, kao i u 133 zemlje širom sveta… »
Danas se bira sudbina irana: Evo ko je ajatolahov favorit
Pravda 18.06.2021
U Iranu se danas održavaju predsednički izbori, a nakon što je i sam glasao, vrhovni vođa ajatolah Ali Hamnei pozvao je sve Irance da izađu na birališta jer je to u najboljem interesu zemlje. Na 66 800 biračkih mesta u Iranu kao i u 133 zemlje širom… »
Iranci glasaju na izborima koji bi mogli dovesti tvrdolinijaša na vlast
Slobodna Evropa 18.06.2021
Iranci glasaju 18. juna za izbor sljedećeg predsjednika na izborima za koje mnogi vjeruju da im je ishod već određen strogim provjeravanjem kandidata. Glasanje dolazi usred apatije birača i rastućeg bijesa zbog lošeg stanja ekonomije uništene američkim… »
Iranci izlaze na birališta, glasaju za novog predsednika
Nova 18.06.2021
U Iranu se danas održavaju predsednički izbori, a nakon što je i sam glasao, vrhovni vođa ajatolah Ali Hamnei pozvao je sve Irance da izađu na birališta jer je to u najboljem interesu zemlje. Na 66 800 biračkih mesta u Iranu kao i u 133 zemlje širom… »
Iranci biraju novog predsjednika
Slobodna Evropa 18.06.2021
Iranci 18. juna glasaju na predsjedničkim izborima na kojima se očekuje pobjeda sudije Ebrahima Raisija, koji je izrazito lojalan vjerskom establišmentu. Analitičari smatraju da postoji mogućnost slabog odziva građana zbog nezadovoljstva povodom… »
Vesti dana »

Kanada se pridružila Francuskoj i Velikoj Britaniji u najavi priznanja Palestine
BBC News pre 43 minutajoš 33 povezane

Novosadska opozicija: Žarko Mićin je bacio senku na čin koji je morao da ujedini naš grad
N1 Info pre 27 minutajoš 24 povezane

Studenti i zborovi građana u Novom Sadu sutra obeležavaju devet meseci od pada nadstrešnice
Novi magazin pre 22 minutajoš 21 povezana

Lazarevčanina kolega izbo nožem Mladić uhapšen zbog pokušaja ubistva
Alo pre 27 minutajoš 17 povezanih