Повезане вести
Иран бира председника – фаворит савезник Алија Хамнеија
РТС 18.06.2021
У Ирану се одржавају председнички избори, а након што је и сам гласао, врховни вођа ајатолах Али Хамнеи позвао је све Иранце да изађу на биралишта, јер је то у најбољем интересу земље. На 66.800 бирачких места у Ирану, као и у… »
Данас се бира судбина ирана: Ево ко је ајатолахов фаворит
Правда 18.06.2021
У Ирану се данас одржавају председнички избори, а након што је и сам гласао, врховни вођа ајатолах Али Хамнеи позвао је све Иранце да изађу на биралишта јер је то у најбољем интересу земље. На 66 800 бирачких места у Ирану као… »
Иранци гласају на изборима који би могли довести тврдолинијаша на власт
Слободна Европа 18.06.2021
Иранци гласају 18. јуна за избор сљедећег предсједника на изборима за које многи вјерују да им је исход већ одређен строгим провјеравањем кандидата. Гласање долази усред апатије бирача и растућег бијеса због лошег стања… »
Иранци излазе на биралишта, гласају за новог председника
Нова 18.06.2021
У Ирану се данас одржавају председнички избори, а након што је и сам гласао, врховни вођа ајатолах Али Хамнеи позвао је све Иранце да изађу на биралишта јер је то у најбољем интересу земље. На 66 800 бирачких места у Ирану као… »
Иранци бирају новог предсједника
Слободна Европа 18.06.2021
Иранци 18. јуна гласају на предсједничким изборима на којима се очекује побједа судије Ебрахима Раисија, који је изразито лојалан вјерском естаблишменту. Аналитичари сматрају да постоји могућност слабог одзива грађана због… »
Вести дана »

Трамп стигао у своју другу званичну посету Великој Британији на позив свог пријатеља Краља
Данас пре 2 сатајош 2 повезане

Огласио се ФСС после вести да је преминуо Дејан Миловановић: Оставио је дубок траг у дресу националних селекција
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Поново се огласио МУП: Објавио фотографије метка који је испаљен у Новом саду: "Нема трагова забрањених супстанци"
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Одбио да се тестира на дрогу па добио дебелу казну: Младић из Котора осуђен на 21 дан затвора и забрањено му управљање возилом четири месеца
Курир пре 2 сатајош 1 повезана

Мацут са делегацијом Кине: Јачање партнерства кроз економске пројекте и политичку сарадњу
Данас пре 8 сатијош 1 повезана