Povezane vesti

Eksplodirao gasovod u Lugansku VIDEO

B92 18.06.2021
Lugansk -- Eksplozija praćena velikim požarom pogodila je rano jutros gasovod u Lugansku, glavnom gradu samoproglašene Luganske narodne republike (LPR) na istoku Ukrajine. "Eksplozija, koja je rezultirala jakim požarom, pogodila je gasovod srednjeg… »

Eksplozije odjekuju u Lugansku: Širi se požar na gasovodu - delo diverzanata ili nesreća? (video)

Pravda 18.06.2021
Eksplozija praćena velikim požarom pogodila je rano jutros gasovod u Lugansku, glavnom gradu samoproglašene Luganske narodne republike (LPR) na istoku Ukrajine. - Eksplozija, koja je rezultirala jakim požarom, pogodila je gasovod srednjeg pritiska… »

Eksplozija i požar na gasovodu u Lugansku

RTV 18.06.2021
LUGANSK - Eksplozija praćena velikim požarom pogodila je rano jutros gasovod u Lugansku, glavnom gradu samoproglašene Luganske narodne republike (LPR) na istoku Ukrajine. "Eksplozija, koja je rezultirala jakim požarom, pogodila je gasovod srednjeg… »

Eksplozije odjekuju u lugansku: Širi se požar na gasovodu - delo diverzanata ili nesreća? (video)

Večernje novosti 18.06.2021
Foto: Printscreen - Eksplozija, koja je rezultirala jakim požarom, pogodila je gasovod srednjeg pritiska prečnika 425 mm u ranim jutarnjim časovima 18. juna 2021, a kao rezultat, 20 stambenih zgrada i 21 komunalni objekat privremeno su isključeni iz… »

Vesti dana »