Povezane vesti

Aktivirao bombu na momačkoj večeri, povređene tri osobe

RTV 18.06.2021
POŽEGA - Tri muškarca povređena su noćas na momačkoj večeri u Kunovcima kod Požege, nakon što je jedan od njih aktivirao eksplozivnu napravu, potvrdila je u petak požeško-slavonska policija. Eksplozivnu napravu je oko 23,30 sati aktivirao… »

Aktivirao bombu na momačkoj večeri, povređene tri osobe

Politika 18.06.2021
POŽEGA - Tri muiškarca povređena su preksinoć na momačkoj večeri u Kunovcima kod Požege, nakon što je jedan od njih aktivirao eksplozivnu napravu, potvrdila je požeško-slavonska policija, javlja Hina. Eksplozivnu napravu je oko 23,30 sati… »

Uz koju čašicu više poletela i bomba

B92 18.06.2021
Požega -- Prema posanjima hrvatskih medija momačko veče u Kunovcima nedaleko od Požege otišlo je predaleko. U jednom trenutku počele su se bacati bombe. Prema rečima očevidaca koji su se javili portalu "pozega.eu", uz koju čašicu više, stvar je… »

Bacali ručne bombe na momačkoj večeri kod Požege: Slavlje otišlo u pogrešnom smeru, troje povređenih

Večernje novosti 18.06.2021
Foto: EPA Kako su im ispričali očevici, u jednom trenutku počele su da se bacaju ručne bombe. - Moglo je doći do veće tragedije, na svu sreću nije. Od krhotina bombe koje je bacao neodgovoran pojedinac povređene su tri osobe. Povređeni su… »

Na momačkoj večeri kod Požege muškarac bacao bombe, ima povređenih

Telegraf 18.06.2021
Osumnjičeni je uhapšen nakon incidenta. Momačko veče u mestu Kunovci kod Požege otišlo je u pogrešnom smeru, javlja lokalni portal pozega.eu. Kako su im ispričali očevici, u jednom trenutku počele su da se bacaju ručne bombe. - Moglo je doći… »

Vesti dana »