Povezane vesti

Dončić zagrmeo - čast mi je da igram za sloveniju! Ni traga od umora, Luka se za reprezentaciju uvek dobro oseća

Mondo 18.06.2021
Odredio je prioritete. Odredio je prioritete. Nakon što je obradovao svoju zemlju vešću da će obući nacionalni dres, sada je rekao nešto na šta će Slovenci biti ponosni. Srbija neće moći da računa na svoju najveću NBA zvezdu i MVP-a te lige… »

Dončić: Nema umora, jedva čekam, igranje za Sloveniju čast

Nova 18.06.2021
Dva dana nakon pridruživanja slovenačkoj košarkaškoj reprezentaciji, prva zvezda ekipe, Luka Dončić, pojavio se pred slovenačkim medijima. Naglasio je da Slovenija ima dovoljno kvalitetnih košarkaša za plasman na Olimpijske igre. „Ovo je naš… »

Nisu svi kao Dončić: Nacionalni dres je čast, nemam obaveza prema Dalasu (VIDEO)

Vesti online 18.06.2021
Košarkaš Dalasa Luka Dončić izjavio je da mu je čast da igra za reprezentaciju Slovenije. Poslednji put je za Sloveniju Dončić igrao u septembru 2017. godine u finalu EP, kada je sa tom selekcijom postao evropski prvak pobedivši u finalu Srbiju… »

Dončić želi da bude vođa slovenije: Čast mi je da igram za reprezentaciju, biću spreman za kvalifikacije za OI

Večernje novosti 18.06.2021
Foto: AP Košarkaš Dalasa je poslednji put kad je nosio dres sa državnim grbom bio jedan od glavnih zašto je Slovenija postala prvak Evrope 2017. godine kada je u zanimljivom finalu pobedila Srbiju. Dončić je odmarao nedelju dana i sad je spreman za… »

Dončić spreman za kvalifikacije: "Odmarao sam se nedelju dana, nemam obaveza prema Dalasu""

Sportske.net 18.06.2021
Najbolji slovenački košarkaš Luka Dončić spreman je da pomogne svojoj reprezentaciji u kvalifikacijama za Olimpijske igre. Četiri dana po povratku u Sloveniju iz Sjedinjenih Američkih Država, Dončić se priključio radu sa reprezentacijom. Uprkos… »

Vesti dana »