Повезане вести
Дончић загрмео - част ми је да играм за словенију! Ни трага од умора, Лука се за репрезентацију увек добро осећа
Мондо 18.06.2021
Одредио је приоритете. Одредио је приоритете. Након што је обрадовао своју земљу вешћу да ће обући национални дрес, сада је рекао нешто на шта ће Словенци бити поносни. Србија неће моћи да рачуна на своју највећу НБА звезду и… »
Дончић: Нема умора, једва чекам, играње за Словенију част
Нова 18.06.2021
Два дана након придруживања словеначкој кошаркашкој репрезентацији, прва звезда екипе, Лука Дончиц́, појавио се пред словеначким медијима. Нагласио је да Словенија има довољно квалитетних кошаркаша за пласман на Олимпијске… »
Нису сви као Дончић: Национални дрес је част, немам обавеза према Даласу (ВИДЕО)
Вести онлине 18.06.2021
Кошаркаш Даласа Лука Дончић изјавио је да му је част да игра за репрезентацију Словеније. Последњи пут је за Словенију Дончић играо у септембру 2017. године у финалу ЕП, када је са том селекцијом постао европски првак победивши… »
Дончић жели да буде вођа словеније: Част ми је да играм за репрезентацију, бићу спреман за квалификације за ОИ
Вечерње новости 18.06.2021
Фото: АП Кошаркаш Даласа је последњи пут кад је носио дрес са државним грбом био један од главних зашто је Словенија постала првак Европе 2017. године када је у занимљивом финалу победила Србију. Дончић је одмарао недељу дана… »
Дончић спреман за квалификације: "Одмарао сам се недељу дана, немам обавеза према Даласу""
Спортске.нет 18.06.2021
Најбољи словеначки кошаркаш Лука Дончић спреман је да помогне својој репрезентацији у квалификацијама за Олимпијске игре. Четири дана по повратку у Словенију из Сједињених Америчких Држава, Дончић се прикључио раду са… »
Вести дана »
Правосуђе поново на мети власти, Ђукановић тражи да ВСС "санкционише судије које подржавају студенте"
Н1 Инфо пре 40 минутајош 23 повезане
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Ало пре 30 минутајош 51 повезана
Саинц одушевљен титулом Британца: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Курир пре 1 сатјош 47 повезаних