Povezane vesti

U Boru samo jedan novi slučaj korona virusa, Majdanpek bez novoinficiranih

Glas Zaječara 18.06.2021
Gradski Štab za vanredne situacije saopštio je da je u Boru potvrđen jedan novi slučaj korona virusa, izlečeno je 13 obolelih od virusne infekcije I na teritoriji grada je aktivno pozitivno 95 osoba. Jednocifren je i broj hospitalizovanih, na Grudnom… »

U čačansku bolnicu primljene dve trudnice pozitivne na koronu: Hospitalizovano šest pacijenata

RINA 18.06.2021
U čačansku bolnicu primljene dve trudnice pozitivne na koronu: Hospitalizovano šest pacijenata Čačak - Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je 6 pacijenata, nema pacijenata u… »

U čačansku bolnicu primljena trudnica pozitivna na koronu

B92 18.06.2021
Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je 6 pacijenata, a nema pacijenata u respiratornom centru. U protekla 24 časa nije bilo prijema i otpusta pacijenata. Na odeljenju ginekologije bio… »

U čačanskoj bolnici smešteno šest kovid pacijenata, pozitivna jedna trudnica

Glas Zapadne Srbije 18.06.2021
Čačak - Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid, hospitalizovano je šest obolelih, u respiratornom centru nema pacijenata. Na odeljenju ginekologije primljena je jedna pozitivna trudnica. U protekla 24 časa nije… »

Vesti dana »