Povezane vesti

"Ako se nastavi, zbrajaćemo žrtve": Palio kuću, policija dolazila 20 puta, epilog - izbo ženu i ranio dete

B92 18.06.2021
R. K, koji je posle dve nedelje pušten sa psihijatrijskog odeljenja pošto je, kako se sumnja, pokušao da zapali kuću sa suprugom i detetom - ponovo je napao. Prilikom napada nožem je supruzi naneo povredu stomaka, a u ataku povređeno je i njihovo… »

Pokušaj ubistva u Čačku – napadač i dalje u bekstvu

RTS 18.06.2021
Četrdesettrogodišnji muškarac nožem je napao 30-godišnju suprugu u porodičnoj kući, potvrđeno je RTS-u iz Policijske uprave u Čačku. Lekari se bore za njen život. U napadu je povređeno i dete. Muškarac je pobegao i za njim traga policija… »

Nožem ranio dete i suprugu, pre toga pokušao da zapali kuću sa njima, prekršio zabranu prilaska?

B92 18.06.2021
R. K. pušten je sa odeljenja psihijatrije i ponovo je napao suprugu, a pre dve nedelje u selu Zablaće pokušao je da zapali porodičnu kuću sa ženom i decom. "Kasno sinoć je lupao na vrata i niko mu nije otvorio. Ostao je tu do jutra i kada su deca… »

Ovo je kuća strave i užasa u kojoj je muž izbo trudnu suprugu i dete: Dečica su bila oko nje dok je ležala u lokvi krvi

Mondo 18.06.2021
Nakon nekoliko sati završena je operacija D.K. (30) koju je nožem napao suprug R.K., a tom prilikom povredio i njihovog sina (11). Nakon nekoliko sati završena je operacija D.K. (30) koju je nožem napao suprug R.K., a tom prilikom povredio i njihovog… »

Operisana izbodena žena, meštani zgroženi i uplašeni

Nova 18.06.2021
Danijela Krivokuća iz Zablaća kod Čačka, koju je muž izbo nožem operisana je u čačanskoj bolnici i njeno stanje je trenutno stabilno, rečeno je portalu Nova.rs u ovoj zdravstvenoj ustanovi. „Operacija je bila teška budući da je imala ozbiljne… »

Kuća strave u Čačku: Muž napao nožem ženu i sina, pa pobegao, sa sobom poneo konopac, policija pretražuje teren…

Blic 18.06.2021
Nakon nekoliko sati završena je operacija D.K.(30) koju je nožem napao suprug R.K., a tom prilikom povredio i njihovog sina (11). - Operacija je bila izuzetno teška i zahtevna, ona se trenutno nalazi na Odeljenju intenzivne nege i životno je ugrožena… »

Kolica za bebe i dalje u dvorištu: Ovo je kuća u kojoj je Radoje izbo trudnu ženu, komšije strahuju da neće stati dok je…

Večernje novosti 18.06.2021
Foto: V.Ilić On je upao u kuću gde je Danijela bila sa decom, i posle kraće rasprave je uzeo nož i ubo je u stomak. Nakon što je sin (11) skočio da zaštiti majku, Radoje ga je isekao nožem po rukama. - Kasno sinoć je lupao na vrata i niko mu nije… »

Ovo je trudnica Danijela koju je muž izbo nožem: Celu noć čekao ispred vrata, a zatim upao u kuću i počinio krvavi pir…

Večernje novosti 18.06.2021
Foto: Fejsbuk On je jutros upao u kuću gde je Danijela bila sa decom, i posle kraće rasprave je uzeo nož i ubo je u stomak. Nakon što je sin (11) skočio da zaštiti majku, Radoje ga je isekao nožem po rukama. - Kasno sinoć je lupao na vrata i niko… »

Nožem napao suprugu u Čačku pa pobegao, povređeno i dete

N1 Info 18.06.2021
Četrdesettrogodišnji muškarac nožem je napao 30-godišnju suprugu u porodičnoj kući, potvrđeno je RTS-u iz Policijske uprave u Čačku. Lekari se bore za njen život. U napadu je povređeno i dete. Muškarac je pobegao i za njim traga policija… »

Pušten sa psihijatrije nakon što je pokušao da zapali ženu i 4 dece: U selu kod Čačka jutros izbo dete (11) i suprugu!

Mondo 18.06.2021
U toku je operacija teško ranjene žene. U toku je operacija teško ranjene žene. Nakon što je pre dve sedmice u čačanskom selu Zablaće pokušao da zapali porodičnu kuću u kojoj su se nalazila njegova žena i deca, R.K. pušten je sa odeljenja… »

Čačanin nožem isekao suprugu i jedanaestogodišnje dete, pa pobegao

Radio 021 18.06.2021
Četrdesettrogodišnji muškarac nožem je napao 30-godišnju suprugu u porodičnoj kući, potvrđeno je RTS-u iz Policijske uprave u Čačku. Muškarac je pobegao i za njim traga policija. Žena je zadobila povrede u predelu stomaka, a vozilom hitne… »

Ženu i sina izbo nožem: Stravično porodično nasilje kod Čačka

Večernje novosti 18.06.2021
Foto: D. N. Između Radoja i Danijele je u toku brakorazvodna parnica i napadač je zbog ranijeg nasilja u porodici imao zabranu prilaska ženi, sa kojom ima četvoro dece. On je jutros upao u kuću gde je bila Danijela sa decom. Posle kraće rasprave… »

Komšije otkrile detalje stravičnog nasilja kod Čačka: Sinoć je lupao na vrata, ostao je celu noć, kada su deca otvorila…

Večernje novosti 18.06.2021
Ilustracija / Foto Fejsbuk Danijeli, koja je u trećem mesecu trudnoće, lekari se bore za život. - Kasno sinoć je lupao na vrata i niko mu nije otvorio. Ostao je tu do jutra i kada su deca otvorila vrata, on je uleteo unutra i napao nesrećnu ženu… »

Radoje nožem izbo trudnu suprugu, pa sina: Lekari se bore za Danijelin život, pomahnitali napadač i dalje u bekstvu

Večernje novosti 18.06.2021
Foto: Tanjug/Nataša Lazarević On je jutros upao u kuću gde je Danijela bila sa decom, i posle kraće rasprave je uzeo nož i ubo je u stomak. Nakon što je sin (11) skočio da zaštiti majku, Radoje ga je isekao nožem po rukama. Danijeli, koja je u… »

U Zablaću kod Čačka suprug nožem izbo ženu i povredio 11- ogodišnjeg sina

RTV 18.06.2021
ČAČAK - Jedan muškarac naneo je jutros oko 7.30 časova povrede nožem supruzi i 11-ogodišnjem sinu u selu Zablaće kod Čačka, javaljaju beogradski mediji. Kako navode, policija je uhapsila napadača. "Novosti" objašnjavaju da je između napadača… »

"Sinoć je lupao na vrata, ali mu niko nije: Otvorio... Jutros je uleteo unutra i napao je" Komšije otkrile detalje užasa kod…

Blic 18.06.2021
Nakon što je pre dve nedelje u čačanskom selu Zablaće pokušao da zapali porodičnu kuću u kojoj su se nalazila njegova žena i deca, R. K. je pušten sa odeljenja psihijatrije, a onda je ponovo napao svoju suprugu. - Kasno sinoć je lupao na vrata i… »

Porodično nasilje kod Čačka, napao nožem ženu i dete

Dnevnik 18.06.2021
ČAČAK: Jedan muškarac naneo je jutros oko 7.30 časova povrede nožem supruzi i 11-ogodišnjem sinu u selu Zablaće kod Čačka, javaljaju beogradski mediji. Kako navode, policija je uhapsila napadača. "Novosti" objašnjavaju da je između napadača… »

FOTO Ženu i maloletnog sina izbo nožem kod Čačka

Nova 18.06.2021
Posle pokušaja da spali svoju suprugu i decu Radoje Krivokuća iz Zablaća je naneo nožem teške telesne povrede ženi Danijeli, rečeno je portalu Nova.rs u čačanskoj policiji. „On je čekao, a kada su deca jutros otvorila ulazna vrata on je… »

Užas kod Čačka: Ženu i sina (11) izbo nožem!

Blic 18.06.2021
Radoje K. (44) jutros oko 7.30 časova u selu Zablaće kod Čačaka izbo je nožem suprugu Danijelu (30) i jedanaestogodišnjeg sina. Između Radoja i Danijele je u toku brakorazvodna parnica i napadač je zbog ranijeg nasilja u porodici imao zabranu… »

Vesti dana »