Povezane vesti

Dogovor ipak otkazan: "Nemamo dovoljno vremena, tako da - odbijamo"

B92 18.06.2021
Palestinske vlasti otkazale su dogovor o donaciji izraelskih vakcina protiv kovida kojima uskoro ističe rok pošto se ispostavilo da je kraći od dogovorenog. Zbog toga je prva pošiljka od oko 90.000 doza vakcina vraćena Izraelu, rekao je portparol… »

Palestinci vratili vakcine Izraelu: Kategorički odbili da ih upotrebe kad su otkrili da nešto debelo ne valja!

Pravda 18.06.2021
Palestinske vlasti otkazale su večeras dogovor o donaciji izraelskih vakcina protiv korona virusa kojima uskoro ističe rok upotrebe pošto se ispostavili da je on kraći od dogovorenog. Zbog toga je prva pošiljka od oko 90.000 doza vakcina vraćena… »

Malo bombe, malo vakcine kojima uskoro ističe rok? Potvrđeno FOTO

B92 18.06.2021
Jerusalim -- Jutros je odjeknula kao hitna vest da je Izrael ponovo granatirao pojas Gaze koji je pod kontrolom Palestine. A sada je stigla još jedna - šalju im vakcine. Prema najnovijim informacijama koje je na Tviteru objavio jedan izraelski novinar… »

Izrael će dati Palestinskoj upravi 1,2 miliona doza Fajzer vakcina

Novi magazin 18.06.2021
Izrael će u narednim danima dati 1,2 miliona doza Fajzer vakcina protiv koronavirusa Palestinskoj upravi, odlučio je novi izraelski ministar zdravlja Nican Horovic. Tako će se Palestinska uprava snabdeti unapred vakcinama koje je Fajzer trebalo da joj… »

Izrael daje Palestincima vakcine kojima ističe rok, a oni će im vratiti nove

N1 Info 18.06.2021
Izrael će u narednim danima dati 1,2 miliona doza Fajzer vakcina protiv koronavirusa Palestinskoj upravi, a zauzvrat će na jesen preuzeti Fajzerovu pošiljku od otprilike isto toliko doza koja je bila namenjena Palestincima. U kabinetu izraelskog… »

Izrael daje Palestincima milion doza vakcina na zajam

Blic 18.06.2021
Izrael će donirati Palestinskoj samoupravravi oko milion doza vakcina protiv korona virusa Fajzer/Biontek kojima uskoro ističe rok, dok će Palestinci Izraelu isporučiti recipročan broj doza kada im stigne pošiljka iz programa Kovaks, saopšteno je… »

Vesti dana »