Povezane vesti

Vučić poručio Srbima u Crnoj Gori: Uz vas smo, glavu gore

Politika 18.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas srpskom narodu koji živi u Crnoj Gori da će Srbija uvek biti uz njih i da drže glavu gore, kao i da će Srbija u narednim danima analizirati sve odluke crnogorskog parlamenta i da neće donositi… »

Sjedinjene Države pozdravile usvajanje Rezolucije o Srebrenici

Glas Amerike 18.06.2021
VAŠINGTON, PODGORICA — Američki Stejt department pozdravio je u petak Rezoluciju o Srebrenici usvojenu u Skupštini Crne Gore. Pisonero Hernandez: EU upoznata sa razrješenjem Leposavića, što prije izabrati novog ministra Portparolka Evropske… »

Vulin izneo oštar predlog Vučiću: Zabraniti ulaz u Srbiju Krivokapiću i svima koji su glasali za sramnu rezoluciju

Srbija danas 18.06.2021
Srpski ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da će tražiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se svima koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici zabrani ulaz u našu zemlju. - Oni koji su u crnogorskom parlamentu glasali za… »

"Tražiću da se zabrani ulazak u Srbiju onima koji su glasali za Rezoluciju"

B92 18.06.2021
Ministar policije Aleksandar Vulin oštro je reagovao povodom sinoćnjeg usvajanja Rezolucije o Srebrenici u Crnogorskom parlamentu. Skupština Crne Gore usvojila je sinoć predlog rezolucije o Srebrenici, kojom se, između ostalog, zabranjuje negiranje… »

Vulin: Tražiću da se ulazak u Srbiju zabrani onima koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici

Novi magazin 18.06.2021
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da će tražiti da se ulazak u Srbiju zabrani onima koji su u Skupštini Crne Gore glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici. "Predsednik Vučić nije čovek koji zabranjuje, ali… »

Vučić: Narednih dana analiziraćemo sve odluke parlamenta Crne Gore

Beta 18.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će narednih dana državni organi analizirati poslednje odluke parlamenta Crne Gore, prvenstveno onu koja se tiče osuda "genocida" u Srebrenici. Vučić je u poruci Srbima iz Crne Gore naveo da je Srbija… »

Vulin: Zabraniti ulaz u Srbiju svima koji su glasali za rezoluciji o Srebrenici

Dnevnik 18.06.2021
BEOGRAD: Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će tražiti od predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se svima koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici zabrani ulazak u Srbiju. "Oni koji su u crnogorskom parlamentu… »

Vulin: Tražiću od Vučića da zabrani ulazak u Srbiju onima koji su glasali za rezoluciju o Srebrenici

RTS 18.06.2021
Ministar policije Aleksandar Vulin oštro je reagovao povodom sinoćnjeg usvajanja rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu. Skupština Crne Gore usvojila je sinoć predlog rezolucije o Srebrenici, kojom se, između ostalog, zabranjuje negiranje… »

Vulin objavio: Tražiću zabranu ulaska za one koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici!

Večernje novosti 18.06.2021
Foto: MUP - Predsednik Vučić nije čovek koji zabranjuje, ali tražiću od njega da se onima koji su glasali za rezoluciju zabrani ulaz u Srbiju, neka svoje porodice dobro raspoređene po Beogradu viđaju u Crnoj Gori - poručio je ministar Vulin… »

Vulin traži zabranu ulaska u Srbiju za crnogorske poslanike

Nova 18.06.2021
Oni koji su u crnogorskom parlamentu glasali za rezoluciju o Srebrenici ispisali su se iz Srba. Krivokapić je poslednji put razočarao Srbe, posle ove bruke više ništa od njega ne može da nas razočara, izjavio je ministar unutrašnjih poslova… »

Vučić se obratio Srbima u Crnoj Gori VIDEO

B92 18.06.2021
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom profilu na Instagramu video-poruku u kojoj se obraća Srbima u Crnoj Gori. Vučić je poručio da su pritisci na Srbiju po pitanju Kosova i Metohije očekivani, kao i da će se o odluci… »

Vulin: Ko je glasao za Rezoluciju u Srebrenici, zabraniti mu ulazak u Srbiju

N1 Info 18.06.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da će tražiti da se ulazak u Srbiju zabrani onima koji su u Skupštini Crne Gore glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici. „Predsednik Vučić nije čovek koji zabranjuje, ali tražiću od… »

Predsednik poručio Srbima u Crnoj Gori: Uz vas smo, glavu gore! (VIDEO)

RTV 18.06.2021
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas srpskom narodu koji živi u Crnoj Gori da će Srbija u uvek biti uz njih i da drže glavu gore, kao i da će Srbija u narednim danima analizirati sve odluke crnogorskog parlamenta i da neće… »

Vučić: Narednih dana analiziraćemo sve odluke parlamenta Crne Gore

Novi magazin 18.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će narednih dana državni organi analizirati poslednje odluke parlamenta Crne Gore, prvenstveno onu koje se tiče osuda "genocida" u Srebrenici. Vučić je u poruci Srbima iz Crne Gore naveo da je Srbija… »

Vučić: Analiziraćemo odluku Crne Gore o Rezoluciji o Srebrenici

Slobodna Evropa 18.06.2021
Srbija će u narednim danima analizirati sve odluke crnogorskog parlamenta, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagujući na usvajanje Rezolucije o zabrani negiranja genocida u Srebrenici, koju su poslanici Skupštine Crne Gore usvojili 17… »

Vučić: Poručujem našem narodu koji živi u Crnoj Gori da smo uz njih

Al Jazeera 18.06.2021
“Građani Srbije, narode, glavu gore imaćemo još rezolucija i deklaracija u regionu”, poručio je Vučić. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas srpskom narodu koji živi u Crnoj Gori da će Srbija uvijek biti uz njih i da drže… »

Vučić poručio Srbima u CG: Uz vas smo, glavu gore!

Dnevnik 18.06.2021
BEOGRAD: Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas srpskom narodu koji živi u Crnoj Gori da će Srbija u uvek biti uz njih i da drže glavu gore, kao i da će Srbija u narednim danima analizirati sve odluke crnogorskog parlamenta i da neće… »

Vučić Srbima u Crnoj Gori: Uz vas smo, glavu gore

RTS 18.06.2021
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je srpskom narodu u Crnoj Gori da će Srbija uvek biti uz njih i da drže glavu gore, kao i da će Srbija u narednim danima analizirati sve odluke crnogorskog parlamenta i da neće donositi ishitrena rešenja. "I ni… »

Vučićeva poruka Srbima u Crnoj Gori: Uz vas smo, glavu gore

N1 Info 18.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se srpskom narodu koji živi u Crnoj Gori i poručio da će Srbija u uvek biti uz njih i da drže glavu gore. On je najavio da će Srbija u narednim danima analizirati sve odluke crnogorskog parlamenta i da… »

"Poručujem našem narodu koji živi u Crnoj Gori da smo uz njih!" Obraćanje predsednika Republike Srbije (video)

Srbija danas 18.06.2021
Vučić je rekao da je naše da držimo glavu uzdignuto, da se borimo i gradimo mir. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se svim građanima Srbije i našem narodu koji živi u Crnoj Gori. Vučić je poslao poruku podrške i poručio da smo uz… »

“Odgovorićemo vlastodršcima u Crnoj Gori onako kako zaslužuju”

Vesti online 18.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se povodom jučerašnjih događaja u Crnoj Gori, poručivši da će Srbija u narednim danima analizirati odluke crnogorskog parlamenta. On je rekao i da Srbija neće donositi ishitrene rešenja. – Prema… »

Vučić napao vlast u Crnoj Gori: Njihove odluke štete Srbiji

Nova 18.06.2021
“U narednim danima ćemo analizirati odluke crnogorskog parlamenta i nećemo donositi ishitrena rešenja i ni na koji način nećemo vređati one koji su donosili odluke protiv interesa Republike Srbije”, poručio je predsednik Srbije, Aleksandar… »

Vesti dana »