Повезане вести

Кривокапић и Мандић поново разменили тешке оптужбе

Кривокапић и Мандић поново разменили тешке оптужбе

Дневник 18.06.2021
ПОДГОРИЦА: Један од лидера ДФ Андрија Мандић и премијер Здравко Кривокапић разменили су поново међусобне оптужбе тако што је Мандић поручио да се први човек владе служи, како је навео, "огавним лажима", из "мајбаха" сарађује са… »
„Није Кривокапића изабрао народ, ја сам му уступио место“

„Није Кривокапића изабрао народ, ја сам му уступио место“

Нова 18.06.2021
Тврдње Здравка Кривокапића да Демократски фронт има партнерске односе са Демократском партијом социјалиста је наставак неистина којима се он користи, казао је лидер Нове српске демократије Андрија Мандић. Он је реаговао на… »
Кривокапић оптужује Демократски фронт: Са ДПС најдиректније договарају обарање Владе и Скупштине

Кривокапић оптужује Демократски фронт: Са ДПС најдиректније договарају обарање Владе и Скупштине

Блиц 18.06.2021
"Демократски фронт (ДФ) заједно са Демократском партијом социјалиста (ДПС) и њеним бившим коалиционим партнерима најдиректније договара обарање Владе и Скупштине Црне Горе", саопштио је данас Здравко Кривокапић, председник… »
Кривокапић: ДФ и ДПС најдиректније договарају обарање Владе

Кривокапић: ДФ и ДПС најдиректније договарају обарање Владе

Нова 18.06.2021
Демократски фронт (ДФ) заједно са Демократском партијом социјалиста (ДПС) и њеним бившим коалиционим партнерима најдиректније договара обарање Владе и Скупштине Црне Горе, саопштио је данас Здравко Кривокапић, председник Владе… »

Вести дана »