Povezane vesti

Italija ponovo uvodi karantin za putnike iz Velike Britanije

Novi magazin 18.06.2021
Italija je danas najavila da će putnici iz Velike Britanije ponovo morati da idu u karantin, dok će putnici iz brojnih drugih zemalja moći slobodno da udju u zemlju ako imaju anitkovid potvrdu. "Danas sam potpisao novu uredbu koja dozvoljava ulazak… »

Strah od delta soja: Italija uvela obavezan karantin za posetioce iz Britanije

Blic 18.06.2021
Italija je uvela obavezan petodnevni karantin za posetioce iz Britanije, izjavio je danas italijanski ministar zdravlja Roberto Speranca. - U isto vreme, Italija ukida ograničenja za putnike iz Sjedinjenih Država, Kanade, Japana i drugih država… »

Italija uvela obavezan karantin za posetioce iz Britanije

Politika 18.06.2021
RIM – Italija je uvela obavezan petodnevni karantin za posetioce iz Britanije, izjavio je danas italijanski ministar zdravlja Roberto Speranca. „U isto vreme, Italija ukida ograničenja za putnike iz Sjedinjenih Država, Kanade, Japana i drugih… »

Strah od delta soja: Italija uvela obavezan karantin za posetioce iz Britanije

Večernje novosti 18.06.2021
Foto: Depositphotos - U isto vreme, Italija ukida ograničenja za putnike iz Sjedinjenih Država, Kanade, Japana i drugih država Evropske unije, ako imaju zeleni sertifikat o vakcinaciji - napisao je ministar na svom nalogu na Fejsbuku. Najnoviji potez… »

Italija uvela obavezan karantin za posetioce iz Britanije

Vesti online 18.06.2021
Italija je uvela obavezan petodnevni karantin za posetioce iz Britanije, izjavio je danas italijanski ministar zdravlja Roberto Speranca. – U isto vreme, Italija ukida ograničenja za putnike iz Sjedinjenih Država, Kanade, Japana i drugih država… »

Vesti dana »