Povezane vesti

UN pozvao na embargo na prodaju oružja Mjanmaru

Slobodna Evropa 19.06.2021
UN je uputio rijedak poziv da zaustavi prodaju oružja Mjanmaru kao odgovor na ovogodišnji nasilni vojni puč. Generalna skupština usvojila je rezoluciju kojom se osuđuje vojna hunta, kojom je u februaru svrgnuta izabrana vlada te zemlje. UN je takođe… »

Generalna skupština UN osudila puč u Mjanmaru

Politika 19.06.2021
NjUJORK- Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je danas rezoluciju kojom se osuđuje vojni puč u Mjanmaru i poziva na zabranu slanja oružja u tu zemlju. Rezolucija, koja je usvojena četiri meseca nakon što je vojska svrgnula s vlasti vladu… »

Generalna skupština UN osudila puč u Mjanmaru

RTV 19.06.2021
NJUJORK - Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je rezoluciju kojom se osuđuje vojni puč u Mjanmaru i poziva na zabranu slanja oružja u tu zemlju. Rezolucija, koja je usvojena četiri meseca nakon što je vojska svrgnula s vlasti vladu Aung… »

Generalna skupština UN osudila puč u Mjanmaru

Nova 19.06.2021
Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je rezoluciju kojom se osuđuje vojni puč u Mjanmaru i poziva na zabranu slanja oružja u tu zemlju. Rezolucija, koja je usvojena četiri meseca nakon što je vojska svrgnula s vlasti vladu Aung San Su… »

Ujedinjene nacije zatražile embargo na oružje Mjanmaru

Radio 021 19.06.2021
Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je rezoluciju kojom je osudila vojni udar u Mjanmaru, zatražila obnovu demokratije i pozvala na uvođenje embarga na oružje toj zemlji. Pristalice Rezolucije nadale su se da će je sve 193 države… »

Usvojena Rezolucija: Generalna skupština UN osudila puč u Mjanmaru

Večernje novosti 18.06.2021
Foto: Depositphotos Rezolucija, koja je usvojena četiri meseca nakon što je vojska svrgnula s vlasti vladu Aung San Su Ći, koja se zajedno sa drugim političarima sada nalazi u zatvoru, nije pravno obavezujuća ali odražava međunarodnu osudu vojnog… »

Vesti dana »